Nedostaje mu Premijerna liga

Jose Mourinho: Vraćam se u Englesku

Mourinho
Reuters
23.03.2011.
u 12:22

Trener madridskog Reala Jose Mourinho ističe kako će mu sljedeći trenerski posao biti u Engleskoj

Komentara 3

CU
cupus
21:27 23.03.2011.

las vegas ni dvije ovce na papiro nebi sacuvao. pa kakav je klub ,objektivno,bio Porto pa je covjek osvojio CL sa njim,

LA
las35vegas
12:48 23.03.2011.

kaj i on je trener???????? he he he hoce imat naskuplje nogometase i sa takovima ne osvoji nista-celzi he he he, za mene je trener koji iz nista napravi nesta-ovo sa milijunerima moze svako he he he, a on ni to-celzi he he he

DA
Dario--
21:04 23.03.2011.

Ma on je najbolji trener na svijetu,jer teško mi je naći trenera koji bi u dvije godine,kao Mourinho osvojio sve što se može osvojiti sa Portom.I u Chelseu je bio jako uspješan,a da ne govorim o remek djelu sa Interom,gdje je od jednog gubitničke ekipe u jednoj sezoni osvojio sve što se moglo osvojiti!!Slažem se da prejeruje sa izjavama i provokacijama,ali to on zajebava glupe ljude da ih izruje i izbaci iz takta te da zaštiti svoj klub i okuraži svoje igrače!!Istina sada u Španjolskoj nije mu lako jer je ova Barcelona bolja od Reala,da ima interovu prošlogodišnju obranu i Cambiassa,onda bi i mogao se nositi sa Barcelonom.Ali i sada je napravio pomak sa Realom,jer od 2004 nisu prošli osminu finala LP,a evo sada su prošli dalje.Ima još dosta do kraja Španjolskog prvenstva,bacelona je u slj.kolu kod Villareala bez Xavia,tako da Real nikako ne treba otpisivati,ali objektivno kazano ova Barcelona je dosta bolja od Reala!Al treba sačekati kraja \"eata\" pa će se onda brojati mrtvi,trofeji i činjenice su na strani Mourinha i on sa samo 10 godina trenerske karijere i 48 godina života je jedan od najvećih i najuspješnij trenera ikada!A ti las35vegas,najblaže kazano si budala i nenormalan!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije