Dobra forma modrih

Jurčić nakon pobjede nad Arsenalom: Jako sam zadovoljan

'13.06.2013., Zagreb - Okupljanje igraca GNK Dinamo Zagreb ispred maksimirskog stadiona. Igraci su nakon dorucka krenuli na prvi dio priprema na slovensko skijaliste Rogla. Krunoslav Jurcic. Photo: Ma
Marko Prpic/PIXSELL
01.07.2013.
u 22:27

- Naravno da sam sretan zbog gola, igram u napadu i golovi su ono što je moj glavni posao

Nogometaši Dinama danas su u pripremnoj utakmici pobijedili kijevski Arsenal 1:0, a trener Jurčić za klupsku strnicu izjavio je da je zadovoljan igrom.

- Naravno da opet nedostaje lepršavosti i agilnosti, ali moram biti zadovoljan. Obzirom na to da naporno i dugo treniramo mogu reći da sam stvarno zadovoljan - rekao je Jurčić te se osvrnuo na ozljede Rukavine i Beqiraja.

- Rukavina je jutros osjetio bolove u vratu, ipak smo ga stavili u igru, ali nije mogao. Što se tiče Beqiraja, on je dobio jako neugodan udarac iznad zgloba i pokušat ćemo ga odmah večeras poslati na slikanje. Jako ga boli i to na neugodnom mjestu.

Junak utakmice bio je Duje Čop koji je postigao jedini pogodak.

- Naravno da sam sretan zbog gola, igram u napadu i golovi su ono što je moj glavni posao, ali zadovoljan sam i kako igramo. Stvarno smo dominirali cijelu utakmicu, odlično se kretali kao momčad, kontrolirali ritam i zasluženo došli do pobjede.

>>Dinamo pogotkom Duje Čopa pobijedio Arsenal 1:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije