Prvi put u povijesti HNL-a

Karlovčani odbili putovati u Rijeku na utakmicu

Karlovac (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/9
20.11.2011.
u 14:34

Utakmica 15. kola Prve HNL Rijeka - Karlovac danas se neće igrati jer igrači momčadi iz grada sa četiri rijeke štrajkaju. To je prvi put u povijesti HNL-a da se utakmica neće igrati zbog štrajka igrača

Karlovčani su odbili putovati u Rijeku jer nisu primili plaće već osam mjeseci. Svoju su odluku obznanili članovima uprave. KAportal piše da je kapetan Matija Štefančić na kratkom je sastanku s predsjednikom Amirudinom Talakićem izvijestio da se utakmica neće igrati.

Za odlazak u Rijeku bilo je samo nekoliko igrača na čelu s Štefančićem, ali su se morali prikloniti stavu većine. Utakmica će biti registrirana pobjedom Rijeke 3:0, a Karlovac će morati platiti troškove organizacije..

Ključne riječi

Komentara 11

XY
xyxyxy
15:58 20.11.2011.

Jel tko onako ljubazno, da se jadan čovjek ne uvrijedi, priupitao Štimca što je njegova Liga 16 donijela dobroga? Možda je njemu dobro ovo da pola klubova nema ni za struju i vodu, a kamoli za sve troškove koje tražii prvoligaški nogomet. Da nam 10 od 16 klubova uđe u novu sezonu bez jamstva da može izgurati i dva mjeseca, a kamoli cijelu sezonu. A ovih ostalih 6 se financiraju tko zna kako.

Avatar robil
robil
16:06 20.11.2011.

A nije tu samo Štimac kriv. Kako se dijele licence. Pa naš nijedan klub nema financijsku garanciju da će odigrat sezonu. Osim Dinama. Znači nema licenci osim prvaku. Ups. nemože ni on igrat 1. ligu jer nema pokriveno tri posto sjedećih mjesta na stadionu. Tipične naše fore. Napiše se debilni zakon a onda ga nitko ne provodi.

DU
Deleted user
16:02 20.11.2011.

Koja koma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije