novi ljudi

Mornar, Vučević, Tudor i Fiorentini bit će Malešovi suradnici

Tudor Reja
Ivo Čagalj/PIXSELL
20.01.2012.
u 19:36

Plaće igrača podijeljene su u tri kategorije, vrhunsku od 250 tisuća eura, te kategorije od 150 tisuća i 75 tisuća eura.

U Poljudu se očekuje veliko i hitro rezanje troškova. Mladi igrači smjenjuju se u uredima, Ivanu Jakovu Džoniju predloženo je smanjenje ugovora, baš kao i Ivanu Pešiću.

S velikim zanimanjem čeka se i sjednica Nadzornog odbora. To društvo preuzelo je sve konce Hajduka, nisu oni NO, već oni upravljaju Poljudom, vode klub. Imaju i popise igrača koje treba kupiti. Jedino nemaju sponzora, što bi im trenutačno trebalo biti prioritet.

Nadzorni odbor složio je, barem postoji takva ideja, kadrovsku križaljku s ljudima koji bi trebali izvući Hajduk iz ponora u koji nezadrživo klizi.

Po toj konstrukciji, Hrvoje Maleš bi trebao dobiti nove suradnike. Ivica Mornar trebao bi postati sportski direktor, Goran Vučević bio bi koordinator struke, Fredi Fiorentini ponovo bi postao direktor, a Igor Tudor preuzeo bi omladinsku školu...

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u subotu <<

Ključne riječi

Komentara 8

AS
assssssstttii
21:39 20.01.2012.

To je izbor gazde Keruma. Kerumovi ljudi koji su već potrošeni i dokazani promašaji.

PI
piranha
08:51 21.01.2012.

Konačno pravi potez.Hajduk Hajdukovcima.Samo pazite vi dečki da vam Maleš i Štimac ne namjeste igru pa da im

DO
dodotatino
10:20 21.01.2012.

vrhunski za 250.000. svaka čast Hajduku i tradiciji ali prema zadnjim godinama i rezultatima ne vidim vrhunske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije