RJEŠENA STVAR

Nijemci: Balakov je od četvrtka trener K\'lauterna

\'23.11.2011., Poljud, Split - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, HNK Hajduk - NK Zagreb, 1. utakmica. Trener Krasimir Balakov na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
21.03.2012.
u 12:33

Balakov će danas protiv Rijeke voditi posljednju utakmicu na klupi Hajduka

Njemačka državna informativna agencija (DPA) objavila je u srijedu ujutro kako će Krasimir Balakov tijekom četvrtka biti službeno postavljen za trenera Kaiserslauterna.

Njemački mediji već nekoliko dana spominju takvu opciju. Nakon informacija u studenom kad se spominjao u kontekstu Freiburga, u veljači ga se povezivalo s Herthom, no ova opcija je najozbiljnija i izgleda da će popodne protiv Rijeke voditi posljednju utakmicu na klupi Hajduka, no o ponudi danas ništa nije htio govoriti.

Podsjetimo, Kaiserslautern je posljednjeplasirana bundesligaška momčad, a u utorak je otpušten trener Marco Kurz nakon 16 utakmica bez pobjede. Jedan od glavnih Balakovljevih konkurenata (bio) je Franco Foda, no rekao je kako želi ostati u Sturmu dok mu ugovor traje.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar feudalac
feudalac
14:09 21.03.2012.

... i onda je Hajduk završio u stečaju... a kriv je, ko bi drugi - \"naravno\" Mamić... Došlo je doba rasula u Poljudu, koje je eksplodiralo posljednjih dana, premda su te „mine iznenađenja“, naravno ružne i razorne, postavljane od sredinee devedesetih godina prošlog stoljeća. Odavno je Državno odvjetništvo moralo poduzimati korake da se otkriju brojne malverzacije, ali su devedesetih godina glavni iz organa gonjenja i pravosuđa i te kako bili uvezani s politikom, točnije s HDZ-om, tako da nikome nije ni na pamet padalo otvaranje Hajdukovih kutija.

VA
Vatrenko
15:12 21.03.2012.

ja se nadam da je ovo samo patka. ipak bih volio da Balakov ostane bar jos sljedecih tri godina. poceo je dobro i malo treba i vremena i strpljenja za uspjeh. ja sam siguran da sa svojim profesijonalnim ponasanjem moze napraviti velike stvari za hajduk i stim za cijeli hrvatski nogomet. (moram naglasiti da nisam hajdukovac - ma da mi je to tako glupo naglasiti za koga si - protiv koga si)

DO
dodotatino
13:02 21.03.2012.

nisam jućer stigao ali moram iako nije u vezi sa člankom. Kako Tomasov u Dinamo, više puta pisao 17.05. 2011. Maleš ima lovu za Barcu, izjava založio igraće (čitaj Mamić 5 mil.) 30.07. Zadar Hajduk 1 : 0 (sinovčić) 01.10.1.10. Karlovac Hajduk 1 : 1 (zašto, pa da bi) 15.10. Zadar Dinamo 2 : 1 do tada u 11 kola Zadar ima 15 bodova od toga 6 od dvojca Hajduk Dinamo 10.12. Maleš u USKOK-u Tomasov ne igra, zašto - pa da za njim navijači ne žale jer bi siguran sam bio izvrstan Što dobiva Mamić za 5 mil. Igrača bez oštete i prijavom USKOKU-u gle čuda nema više Štimca u napadu na Rusanovu kada su najslabiji. Sinovčić dobio ostanak u ligi i uzeo dio love za transfer. Hajduk (čitaj Maleš) dobio 5 mil. što je najbolja prodaja u zadnjim godinama, Maleš rješio protivnike i puno crnila u klubu, navijači nadu u pošten klub i bolje dane. Svi zadovoljni. Sada samo Tomasov treba da se dokaže u Dinamu i dobro proda da Mamić namiri 5 mil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije