Kod PSG-ova kafića

Policija lovi Bad Blue Boyse po Parizu: Uhićeno njih još 50-ak

neredi pariz
Twitter/Ju_HM
Autori: Robert Junaci, luc
06.11.2012.
u 13:51

Iz redova Boysa kažu kako nemaju informacije da je jedan njihov član teže ozlijeđen, iako još nisu sa svima stupili u kontakt da bi provjerili tu informaciju

U noći s ponedjeljka na utorak negdje oko ponoći u pariškoj četvrti Bastille fizički su se obračunali navijači PSG-a i BBB-a. Iako im je onemogućen dolazak na utakmicu, Boysi su krenuli i stigli do Pariza da bi se sreli s pariškim "kolegama" i na svoj uobičajen način razmijenili "iskustva". Tridesetak ekstremnih navijača Dinama stiglo je pred kafić u kojem se skupljaju navijači pariškog kluba pa je došlo do opće tučnjave. Brojčano nadmoćniji domaćini bili su dominantniji.

Situacija se promijenila nakon što je ostatak "plave ekipe" iz okolnih ulica stigao na mjesto okršaja pa je došlo do još snažnijeg sukoba u kojem su deblji kraj, kako doznajemo, izvukli francuski navijači.

U tučnjavi u kojoj su letjeli stolci, stolovi, boce, pepeljare bilo je i ozlijeđenih.

List Le Parisien tvrdi da je jedan plavi navijač teže ozlijeđen i hospitaliziran, no iz redova BBB-a kažu da nemaju takve informacije iako još nisu sa svim svojim pripadnicima stupili u kontakt kako bi provjerili je li doista netko teže ozlijeđen.

Policija je rastjerala "svadljivce" i privela 24 osobe od kojih je većina navijača Dinama, tako da ih je više od pola privedeno. Neslužbeno smo doznali da je francuska policija tijekom dana pronašla i privela još 50-ak članova BBB-a i to u hotelu u kojem su odsjeli.

 

Komentara 28

Avatar bamoto
bamoto
14:00 06.11.2012.

Taj članak je prava reklama za nerede! Tak se reklamiraju oni koje bi trebalo kažnjavati. .ebi ga kakva država takvi i novinarćići!!! Namjerno napisana dva "ć" jer je ovaj izvjestitelj guzica!

Avatar mohito
mohito
14:06 06.11.2012.

sad cekam priopcenje zzd-a o tome kak je mamic svojom nekulturom isporovciral ove idiote da razvale pariz - priopcenje ce vecernji naravno prenijeti u cjelosti...

BK
B Kosa
18:22 06.11.2012.

hrvoje horvat pise "Vratite nam croatiu" Moj hrvoje vidis minusa znades da jugovici nece nikakve croatie

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije