Chelsea

Posljednja ponuda za Modrića iznosi 40 milijuna eura

\'Tottenham Hotspur\'s French midfielder Luka Modric (L) is challenged by Liverpool\'s English midfielder Jay Spearing during the English Premier League football match between Liverpool and Tottenham
AFP
22.07.2011.
u 14:43

Nastavlja se neizvjesnost vezana uz Modrićev odlazak iz Tottenhama.

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea će uskoro na White Hart Lane poslati novu, poboljšanu ponudu, ali to bi trebala biti i posljednja ponuda.

Nakon što su prve dvije odbijene, klub Romana Abramoviča za našeg će reprezentativca ponuditi 40 milijuna eura, a bude li i ta ponuda odbijena, okrenut će se drugim rješenjima.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Marsijanac19
16:14 22.07.2011.

huuuuuuuh velik je to novac ali kad se pogleda tko sve dobija i vise i nije tako velik ,ne? U svakom slucaju, Z prodaje Z kupuje...

TR
traper
11:36 23.07.2011.

Neopravdano veliki novac se nudi za igrača kojeg su Hajdukovi \"stručnjaci\" proglasili neperspektivnim patuljkom, a glupi Mamić im nije vjerovao na riječ!!!

Avatar babas
babas
13:07 23.07.2011.

Stručnjaci iz Hajduka su otpisali Modrića kao fizički slabašnog i neperspektivnog,nije to slučaj samo sa Modrićem već i sa Perišićem i mnogim drugima. Zaista je upitno kakvi su to stručnjaci u Hajduku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije