Ferguson zadovoljan

Rodgers: Mislim da smo zaslužili više od poraza

'Sir Alex ferguson prior to kick off of the UEFA Champions League match at Old Trafford, Manchester. Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
13.01.2013.
u 17:48

- Robin van Persie je posebna klasa. Na utakmici radi ono što drugi ne mogu i vrlo nam je drago što je kod nas

Sir Alex Frguson bio je presretan nakon pobjede protiv Liverpoola, svog, kako sam često ističe, najvećeg rivala.

- Igrali smo jako dobro, zadovoljan sam. Utakmice s Liverpoolom uvijek su velike i ovaj rezultat je jako važan za nas. Do njihova gola igrali smo fantastično, zadnjih pola sata su nas malo pritisnuli, ali sve u svemu, bili smo bolji i zasluženo pobijedili - rekao je nakon utakmice Sir Alex Ferguson.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers smatra da je Liverpool mogao izvući i bolji rezultat.

- U drugom poluvremenu, nakon što smo primili drugi gol mogli smo odustati od daljnje borbe, ali mislim da smo na kraju zaslužili više od poraza. Primili smo glupe golove. Moramo učiti iz ovakvih utakmica, iako nismo ostvarili željeni rezultat. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno opasni, nisu ni oni imali neke prilike, a jedinu koju su i  imali smo im mi omogućili - rekao je trener Liverpoola Brendan Rodgers.

Danny Welbeck, napadač Uniteda nahvalio je svog suigrača.

- Robin van Persie je posebna klasa. Na utakmici radi ono što drugi ne mogu i vrlo nam je drago što je kod nas. Igrali smo po planu i sve je jako dobro funkcioniralo u prvom dijelu. Oni su bili nešto bolji u drugom poluvremenu, ali smo osvojili tri boda i pokazali karakter. Bilo je ovo jako lijepo popodne.

>>>VIDEO Mourinho uživo gledao pobjedu Uniteda protiv Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije