akcija turska

Utjeha Biliću: Hiddink je bez najboljih!

'sport.....zagreb......06.06.2007. stadion maksimir - kvalifikacije za ep 2008/ hrvatska-rusija/ prosinecki, hiddink, bilic foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
07.11.2011.
u 07:54

Iako u subotu nije branio za Rostov, dobra je vijest da je Stipe Pletikosa u Splitu prošao zadnji liječnički pregled kod dr. Jurice Rakića...

– Liječnik je rekao da Pletikosa više ne osjeća nikakve posljedice ozljede, koljeno je sasvim u redu i Stipe bi u ponedjeljak trebao normalno trenirati – izvijestio nas je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Čak i ako ozljede zaobiđu sve igrače koji su igrali (ili trebali igrati) u nedjelju (Modrić, Ćorluka, Srna, Eduardo, Vukojević, Olić i Pranjić) i dolaze u Čatež u ponedjeljak (samo Schildenfeld dolazi u utorak, jer njegov Eintracht igra u ponedjeljak navečer), izbornik Slaven Bilić ima razloga za glavobolju. Naime, od pozvana 24 igrača, četvrtina, dakle šestorica igrača, nisu u punom natjecateljskom ritmu. Ili su oporavljenici od ozljeda (Pletikosa, Ćorluka, Iličević) ili redovito ne igraju u klubovima (Olić, Pranjić, Dujmović).

Treba napomenuti da i Rakitić tek hvata ritam nakon višemjesečne stanke, a i Perišić u Dortmundu zna utakmicu gledati s klupe, kao u subotu. Zbog ozljede je još prije otpao i Kranjčar, pa je jasno da je situacija daleko od idealne.

Ne može u Realu...

No, i Turci imaju problema. Primjerice, njihov najbolji igrač i kapetan momčadi Hamit Altintop također ne pamti kad je odigrao posljednju utakmicu! Došao je u veliki Real i muči se da izbori mjesto u postavi, Mourinhu baš i nije na listi neophodnih... U nedjeljnom dvoboju s Osasunom nije uopće bio među kandidatima za nastup. Ali je zato igrao Nuri Sahin, kojeg Hiddink nije pozvao jer je oporavljenik, na molbu Reala. A Mourinho ga je ubacio u 67. minuti...

Naša će se reprezentacija u Čatežu pripremati do srijede popodne, kad putuje posebnim zrakoplovom u Istanbul. Zadnji je trening predviđen za četvrtak u 19.30 sati na Türk Telekom Areni, a odmah nakon utakmice u petak naši igrači vraćaju se u Zagreb, odnosno odmah će nakon slijetanja proslijediti u Čatež. 

Desni bok Vrsaljko je otpao, a Tomečak čeka mjesto i u Dinamu, ali i u reprezentaciji.

Komentara 7

SE
serđo
08:34 07.11.2011.

i na euru, onom zadnjem velikom natjecanju na kojem smo bili, tamo negdje 1941., je turska igrala bez skoro cijele prve momčadi, ha ha.

SE
serđo
08:35 07.11.2011.

psiholog bilic: mi smo favoriti. hiddink: hrvatska je favorit. spakoval ga je već na početku, hi hi

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:17 07.11.2011.

Ma da ne znam tko od Turaka dođe ili ne dođe, sa tikvanom DeBilićem na klupi i ovo prvenstvo ćemo gledati na TV... Pogledaj ciprane u LP kako igraju.... hrpa anonimusa ali imaju igru i trenera. I to najbolje pokazuje koliko je bitan trener/izbornik a ne igrači. Igru slažeš po onome što imaš i prema protivniku, a mi već sada imamo samo hrpu alibija za još jedan neuspjeh. Biliću - odlazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije