Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVEGA PAR DANA
Povratak na članak

Novi miljenik nacije iskreirao je senzaciju: Probudio je zvijeri, a od jednog igrača nastalo je - čudo

Dagur Sigurðsson preko noći postao je miljenik hrvatskog sporta, na putu je da napravi pothvat kakav je prije 21 godinu napravio Lino Červar

Komentari 2

Avatar CUBE
CUBE
12:55 19.03.2024.

Ma nije samo to, uostalom Martinovića je odlično zamjenio Klarica nego dok si prije čekao da nešto napravi pojedinac sad sijeva sa svih strana, pa Dule je prije bio glavni sad rezerva to sve govori, mnogo jaka ova Hrvatska

VL
MA
maltene
14:29 19.03.2024.

Ljudi moji polako. Pa mi pobijedili Austriju i Alžir te nikakvu Njemačku. Čekajmo malo Dansku, Framcusku, Švedsku pa ćemo vidjeti. Sve pet za ove tri utakmice ali ne može to biti nekakva garancija za medalju a kamoli za zlato na OI.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.