Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.06.2020. u 22:59
I kada su se navijači Hajduka nadali da će u drugom poluvremenu Splićani krenuti po preokret, stigao je hladan tuš u 53. minuti

U 32. kolu HNL-a Gorica je na domaćem terenu ugostila Hajduk koji nije u najboljoj formi, a vidjelo se to i danas kada su domaćini potpuno zasluženo slavili s 3:1 i tako oduzeli Splićanima važna tri boda u borbi za drugo mjesto i Ligu prvaka. 

Pred 1700 gledatelja Gorica je povela već u 18 minuti kada je akciju pokrenuo Lovrić, a nastavio je Čabraja odličnim ubačajem s lijeve strane gdje pronalazi samog Suka u 16 metara. Njegov udarac brani Posavec, ali Ndiaye dolazi do odbijene lopte te šalje do Hamada koji iz blizine zabija pogodak. 

Upravo je Suk povisio na 2:0 u 43. minuti kada je nakon udarca iz kuta, koji je izveo Čabraja, upravo veznjak Gorice najbolje reagirao i među brojnim igračima Hajduka zakucao loptu iza Posavca

Jedini pogodak Hajduka došao je nakon neshvatljiv pogreške Jovičića u trećoj minuti sudačke nadoknade, a sve koristi Jakoliš koji bez problema šalje loptu iza Kahline

I kada su se navijači Hajduka nadali da će u drugom poluvremenu Splićani krenuti po preokret, stigao je hladan tuš u 53. minuti. 

Jradi je nepotrebno izgubio loptu na sredini, a ista dolazi do Kalika koji sjajno pronalazi Ndiayea. Napadač Gorice sigurno šalje loptu iza bespomoćnog Posavca. 

Hajduk je ovim porazom izgubio drugo mjesto gdje se vratila Lokomotiva s 57 bodova, tri više od Hajduka. Gorica je šesta s 46 bodova. 


 

GORICA
Hamad 18', Suk 43'¨, Ndiaye 53'
3-1
HAJDUK
Jakoliš 45+3'
HNL, 32. KOLO, 21:05, Velika Gorica
Kraj
KRAJ (Kraj)

KRAJ! Gorica je zasluženo došla do bodova protiv indisponiranog Hajduka. Bit će zanimljivo čuti trenera Tudora nakon još jednog kiksa njegove momčadi. 

Nadoknada
(Nadoknada)

Igrat će se tri minute sudačke nadoknade. 

Obranio je sada Posavec pokušaj Špikića. 

Požutio je Vušković i neće moći igrati protiv Osijeka u nedjelju.

Ušli smo u posljednjih deset minuta regularnog vremena.

Na stadionu se okupilo 1700 gledatelja. 

Zamjena
71' (Zamjena)

Tudor je sada reagirao s trostrukom zamjenom: Izašli su Jakoliš, Nejašmić i Čolina, a ušli su Kreković, Blagaić i Dolček. Kod Gorice je ušao Dvorneković, a izašao je danas odlični Hamad. 

Info
REKACIJE NAVIJAČA (Info)

Na lošu igru Hajduka stižu i prve reakcije navijača, koja su najblaže rečeno 'prilično negativne'.

OVDJE pogledajte što pišu. 

Gol
BRZA AKCIJA GORICE! (Gol)

GOOOOOOOOOOOL! Opet 'hladan tuš' za Hajduk! Poigravao se Jradi na sredini, Babec je oduzeo loptu koja je došla do Kalika, a bivši igrač Hajduka kirurški precizno pronalazi Ndiayea koji sjajno pogađa iza Posavca za 3:1 Gorice. 

Počelo je drugo poluvrijeme.

Poluvrijeme
POLUVRIJEME (Poluvrijeme)

Kraj prvog poluvremena! Odlična utakmica u Velikoj Gorici, nadamo se istom ritmu i u nastavku. 

Gol
JAKOLIŠ VRATIO NADU (Gol)

GOOOOL! Jakoliš je iskoristio pogrešku Jovičića i poslao loptu ispod Kahline za 2:1!

Nadoknada
45' (Nadoknada)

Igrat će se dvije minute sudačke nadoknade. 

Ubacio je Čabraja iz kornera, a sjajno se među brojnim igračima Hajduka snašao danas odlični Suk koji je zakucao iz blizine. 

Gol
43' (Gol)

I opet pogodak!!!! 

Opet se igra vratila pred vrata Hajduka, ali Gorica ne žuri, zadovoljni su ovim rezultatom. 

Dobro razdoblje Hajduka u posljednjih pet minuta. Pokušavali su udarcima s vrha šesnaesterca, ali oba pokušaja su završila u bloku igrača Gorice. 

Dodajmo i kako je u 32. minuti vrata Hajduka nakon kornera spasio Eduok. Možda u napadu nije još pokazao danas što zna, ali u obrani se istaknuo.

Žuti karton
(Žuti karton )

Izdvojimo i priliku Jakoliša koji je mogao i bolje pucati u 23. minuti, a u 25. je požutio  Ismajli kod Hajduka. 

21'

Kakva prilika za Goricu! Lovrić je odlično našao Hamada koji sjajno puca sa sedam metara, ali Posavec spašava Hajduk. 

Gol
18' (Gol)

Pokrenuo je sve u 18. minuti Lovrić, a lopta je došla do Čabraje na lijevoj strani. On ubacuje i pronalazi Suka u 16 metara Hajduka koji puca, a lopta se nakon obrane Posavca odbija do Ndiayea koji šalje do Hamada, a Iračanin šalje loptu s pet metara u vrata bezidejnog Hajduka.

GOOOOOL!!!

Bolje je krenula Gorica u prvih desetak minuta, Hajduk se odlučio pritajiti i pokušati iz kontranapada. Čuić je tako pokušao iz daljine ugoroziti Kahlinu, ali bez prevelikog stresa za vratara Gorice. 

Krenulo je žustro na početku, ali još bez promjene rezultata. 

Početak
1' (Početak)

Krenuo je susret u Velikoj Gorici. 

Info
SUDI BEBEK (Info)

Utakmicu će suditi Ivan Bebek iz Rijeke. 

Info
SASTAVI (Info)

Hajduku je ovo izuzetno bitna utakmica jer bi u slučaju pobjede opet došli na drugo mjesto koje vodi u Ligu prvaka. 

Anthony Kalik, bivši igrač Hajduka, a sada Gorice otkrio je što će napraviti ako zabije pogodak. 

- Naravno da želim dati gol i pobijediti s Goricom u svakoj utakmici, a ako zabijem Hajduku, neka bude. Ali, neću ga slaviti – rekao je mladi Australac.

Info
SITNI INTERESI (Info)

Tudorov pomoćnik Jurica Vučko zaintrigirao svojom objavom na društvenoj mreži: ‘Nikad veći motiv u svom životu nismo imali jer lako šta se boriš protiv naših sportskih suparnika, to je normalno, nego protiv domaćih...

– To je činjenica, uvijek ovdje ima određeni broj ljudi koji zbog svojih sitnih interesa navijaju da se ovo sruši – komentirao je Tudor.

– Nedostaje nam sedam igrača. Neobično je da nam se u kratkom razdoblju dogodilo nekoliko ozljeda. Za mene i igrače ta je utakmica pravi izazov jer je Gorica neugodan suparnik. Imaju novog trenera, motivirani su, vrlo dobri – rekao je Tudor.

Info
HAJDUK BEZ 7 IGRAČA (Info)

Uoči današnje utakmice u gostima kod Gorice U 32. kolu HNL-a, (21.05) trener Hajduka Igor Tudor ne može računati na Jaira, Hamzu, Simića, Jurića, Mujakića, Caktaša i Dimitrova.

Komentara 20

DU
Deleted user
22:01 30.06.2020.

Uigrana akcija Hajduka za smanjenje vodstva Gorice.Naziru se obrisi poznate Tudorove vizije modrnog nogometa temenjene na dišpetu! Trebalo je 15 godina ,ali isplatilo se.Bravo.....

DU
Deleted user
22:41 30.06.2020.

Nisu gorici čistu penalčinu dosudili hehehehe

DH
dalibor.hren
23:06 30.06.2020.

Gorica oštećena za penal kakvi se za Hajduk sude!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije