Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE EMOTIVAN

Oglasio se Ivan Perišić, jednom rečenicom objasnio koliko mu znači prvi gol za Hajduk

Pula: Zagrijavanje igrača uoči 34. kola HNL-a NK Istra 1961 - HNK Hajduk
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/2
15.05.2024.
u 18:41

Loptu Moufija s desne strane na lijevoj je dočekao Diallo koji ju je glavom spustio za Perišića. Sjajan volej odsjeo je u mreži Istrinog vratara Lovre Majkića, a na tom potezu aplaudirali su mu svi na stadionu Aldo Drosina

Nogometaši Hajduka podbacili su ovog proljeća te su nakon vrlo dobrog jesenskog dijela sezone pali na treće mjesto u HNL-u. Situacija je jasna, momčad koju privremeno vodi Jure Ivanković završit će na toj poziciji, a prvi puta nakon dvije sezone neće uzeti ni Kup. Dinamo kao prvak i Rijeka kao drugoplasirana daleko su odmaglili tako da će posljednjih 180 minuta prvoligaškog nogometa za splitsku momčad biti odrađivanje posla.

Ipak, Hajduk je u Puli u prošlom kolu došao do boda, i to pogotkom Ivana Perišića. Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša novijeg doba zabio je svoj prvi pogodak za Hajduk u karijeri. Na Poljud se nakon 16 godina vratio ove zime, kada je stigao na posudbu iz londonskog Tottenhama. Perišić nakon teške ozljede koljena hvata formu za Euro, a gol protiv Istre bio je zaista fantastičan. Loptu Moufija s desne strane na lijevoj je dočekao Diallo koji ju je glavom spustio za Perišića. Sjajan volej odsjeo je u mreži Istrinog vratara Lovre Majkića, a na tom potezu aplaudirali su mu svi na stadionu Aldo Drosina.

Perišić se nekoliko dana nakon pogotka oglasio na društvenim mrežama. Prokomentirao je svoj pogodak protiv Puljana jednom rečenicom.

"Ovaj gol ipak mi znači malo više...", napisao je Perišić koji je u Puli krenuo od prve minute. Hajduk ima još domaći ogled protiv Gorice te gostovanje u Zagrebu protiv Lokomotive do kraja sezone, a za očekivati je da će Perišić dobiti svoju minutažu i u tim utakmicama.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NE oprostiti NE zaboraviti
NE oprostiti NE zaboraviti
22:36 15.05.2024.

u kojoj ligi igra lik

Avatar southman
southman
19:19 15.05.2024.

Ivane ostani.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:18 15.05.2024.

Shupak gače žvače nakon prijetnji torcide vlastitim igračima, samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije