Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOIZGRAĐENO ZDANJE

Osijek uputio dopis HEP-u: Najmoderniji stadion u Hrvatskoj ima probleme sa strujom

Navijači dolaze na Opus Arenu na utakmicu između Osijeka i Adane
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/3
23.08.2023.
u 16:45

Prve naznake vidjele su se tijekom utakmica Osijeka i Gorice te Osijeka i turske Adane kada je na stadionu u više navrata nestalo struje. Na službenim stranicama kluba očitovali su se o ovome pitanju

Opus Arena je najmoderniji stadion u Hrvatskoj. Ima preko 13 tisuća sjedećih mjesta, potpuno natkrivenih i vlastiti agregat koji zadovoljava oko 60 posto potreba stadiona. Međutim, tih 60 posto nije dovoljno da uz rasvjetu na stadionu funkcioniraju i preostala svjetla i semafori.

Čini se da je upravo napajanje električnom energijom postalo problem. Prve naznake vidjele su se tijekom utakmica Osijeka i Gorice te Osijeka i turske Adane kada je na stadionu u više navrata nestalo struje. Osijek je na službenim stranicama objavio priopćenje u kojem stoji da su iz kluba slali dopis HEP-u.

VEZANI ČLANCI:

"Stadion Opus Arena, koji zadovoljava UEFA IV kategoriju, ima dostatnu zakupljenu priključnu snagu te rezervno napajanje u obliku agregatskog postrojenja. S obzirom na to da su se dogodili nepoznati uzroci u elektroenergetskom sustavu opskrbljivača električnom energijom, a koji su posredno i neposredno utjecali na pričuvni sustav napajanja stadiona za vrijeme utakmica NK Osijek - Adana Demirspor i NK Osijek – HNK Gorica, dana 22.08.2023. uputili smo dopis u HEP kao isporučiteljem električne energije za službenim očitovanjem o štetnim događajima koji su nastupili tijekom navedenih utakmica", napisali su iz kluba.

VIDEO Dinamo predstavio Jakirovića: Zašto bi me bilo strah? Bit ćemo prvaci Hrvatske

Komentara 3

Avatar razmaknica
razmaknica
19:56 23.08.2023.

Opcenito stadion su trebali napraviti negdje kod osjecke obilaznice, ovako, na ovoj lokaciji, kada se odigrava utakmica, uspješno su napravili samo prometni kolaps a da o problemu parkirnih mjesta i ne govorimo, nastane cirkus jer posjetitelji nemaju gdje parkirati pa parkiraju po cijelom kvartu gdje tko stigne....

DD
dobar.dan
15:45 24.08.2023.

Nikakva dramatika, nestalo na 2 sek. Sve ostalo za 10.

Avatar Stradun
Stradun
17:21 23.08.2023.

Ne znam tko je kriv? HEP ili Opus? Ili obojica? Nije bitno, ali ne služi im na čast. Novi stadion ,a takovi propusti. Neugodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije