AMerički nogomet

Patriotsi na otvaranju nove sezone protiv beogradskih Vukova

Patriotsi
VL
15.03.2012.
u 12:10

Zagrebačka momčad u američkom nogometu Patriotsi u nedjelju otvaraju natjecanje u regionalnoj CEFL ligi protiv branitelja naslova i srpskog prvaka Vukova iz Beograda. Utakmica se igra na ŠRC-u Svetice, a početak je u 15 sati

Sve je spremno za početak nove sezone, a Patriotsi će uz CEFL ligu igrati i u domaćoj ligi koju je nakon jednogodišnje stanke oživilo novo vodstvo saveza.

Posljednjih 40 dana u zagrebačkoj momčadi odlično se radilo ponajviše zahvaljujući novom glavnom treneru Mikeu Mitchellu koji je pred sezonu doveo cijeli Coaching Staff iz SAD-a kako bi se kratko vrijeme maksimalno iskoristilo pa su se tako Bob Hofer i Jacob Palaniuk brinuli o obrani, a John Trana pomagao je Mitchellu u napadu.

Uz vrhunska pojačanja iz SAD-a Brandona Colliera (UMass, Vienna Vikings, Philadelphia Eagles) i Laurencea Subelku veseli i povratak MVP-a lanjske sezone Ivana Klarića.

Patriotsi pozivaju navijače i ljubitelje američkog nogometa da ih podrže u nedjelju 18. ožujka u 15 sati na ŠRC-u Svetice. Ulaz je slobodan!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije