Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARCH ZA VECERNJI.HR

'Ova je utrka drukčija od drugih i dosta izazovna'

Hannes Arch
Foto: Večernji list
1/3
12.04.2014.
u 09:57

- Organizatori su zračna vrata postavili tako da danas na utrci imamo potpuno novu stazu, što utrku čini drukčijom od drugih i dosta izazovnom - piše Arch za Večernji.hr

Danas je dan kad počinje nebeski spektakl u Rovinju. Danas počinje druga utrka Red Bull Air Race Svjetskog prvenstva, a tisuće ljudi polako okupiraju Rovinj. Hannes Arch borit će se za postolje, a evo što je podijelio s Večernjim uoči utrke.

'Treninzi koje smo jučer održali bili su zahtjevni, organizatori su zračna vrata postavili tako da danas na utrci imamo potpuno novu stazu, što utrku čini drukčijom od drugih i dosta izazovnom. Drugi trening je bio nešto bolji, zapamtio sam stazu i osjećam se sigurno i spremno za današnje kvalifikacije.

Sretan sam jer je cijela moja obitelj tu, moja djevojka je već stigla i svi prijatelji, tako da se baš veselim utrci i imam ogromnu motivaciju. Prije utrke uvijek se pokušam dobro naspavati jer kad sam odmoran to mi je uvijek najbolja pomoć. Nadam se da ću na stazi uspjeti pronaći dijelove sekunde koji će mi pomoći da budem brži od ostalih.'

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Hannes Arch zajedno s 11 najboljih pilota svijeta danas kreće u nezaboravnu borbu za vladara rovinjskog neba.

Red Bull Air Race Svjetsko prvenstvo po prvi put u povijesti kročilo je na nebo Hrvatske, a ulaznice možete kupiti na eventim.hr ili na licu mjesta. Ulaznice za B zonu rasprodane su, A zona ima još malo raspoloživih ulaznica dok za zonu C još uvijek ima ulaznica. Više na www.redbullairrace.com.

>> Hannes Arch: Svjetsko prvenstvo još nije vidjelo ovakvu lokaciju
>> 'Želim biti vatrogasac, a u formuli 1 bih stisnuo gas do daske samo ako nema zavoja'
>> Hannes Arch: Rovinj je najljepša ovogodišnja lokacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije