Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKOME PO BOD

Petrić zabrinut, Šimunić zadovoljan nakon remija

Josip Šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
05.12.2009.
u 19:51

U 15. kolu njemačkog nogometnog prvenstva HSV i Hoffenheim su remizirali na HSH Nordbank Areni 0:0.

Zanimljivo, bila je to HSV-u već sedma uzastopna utakmica bez pobjede u Bundesligi (pet remija i dva poraza), a crni je niz započeo kada je napadač hrvatske reprezentacije Mladen Petrić prije dva mjeseca ozlijedio gležanj desne noge.

Petrić se vratio na travnjake sredinom tjedna u 2:0 pobjedi protiv bečkog Rapida u Europa ligi odigravši posljednjih 15-ak minuta utakmice, da bi protiv Hoffenheima zaigrao od 61. minute.

- Moramo u idućim utakmicama napokon početi osvajati tri boda da bismo ostali u vrhu – kratko je komentirao Petrić, čija se momčad trenutno nalazi na četvrtom mjestu na ljestvici s 25 osvojenih bodova, šest manje od lidera Bayer Leverkusena.

S druge strane Hoffenheim trenutno zauzima šesto mjesto, a izvedbom momčadi protiv HSV-a zadovoljan je bio hrvatski branič Josip Šimunić koji je odigrao svih 90 minuta.

- Dobro smo pristupili utakmici i pružili smo dobru predstavu s obzirom na loše uvjete na travnjaku - rekao je Šimunić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije