Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATSKI PAD
Povratak na članak

Poljud upao u duboku krizu: Navijači zazivaju povratak neprežaljenog trenera

Nije poznato koliko je Dambrauskas uopće zainteresiran za tu soluciju, čak i u teoriji. Ugovor s trenutnim klubom vrijedi mu dvije godine, a trenutno na otočnoj državi istočnog Mediterana postiže solidne rezultate

Komentari 9

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
14:56 10.04.2024.

Navijači?? Na koga se misli točno? Gdje se to oni oglašavaju pa se zna? Ili netko pušta balone u nedijski prostor? Hajduku treba ozbiljan trener, stranac koji ce pojazati srednji prst onima kojih su se dosadašnji bojali. Uključujući i Livaju.

VL
KO
Korda
18:37 10.04.2024.

Jedini spas za Hajduk je privatizacija i zabrana bilo kakvog mjesanja navijaca u stvari o kojima ne znaju nista. Ti ulicari su i doveli do propasti kluba.

VL
MA
malosutra12
14:40 10.04.2024.

Nema čudotvornog trenera da očisti tu orjunašku kaljužu u Hajduku koja svoje baterije puni mržnjom a ne pozitivnim stavovima, sportskim duhom angažmanom, domoljubljem ...

VL
Avatar Karlovačko
Karlovačko
16:27 10.04.2024.

To je isto kad sanjas neki lijepi san pa se probudis i bude ti zao pa zatvoris oci ponovo i kazes e sad moram nastaviti gdje sam stao ali san ne ide na oci nikakao

VL
DA
damascus
16:20 10.04.2024.

Čini se na navijači Hajduka žive u paralelnom svemiru, daleko od stvarnost. Nema čarobnog štapića, to njihovo samoupravljanje i ulica nikada nisu i neće polučiti rezultat. Hajduk je objektivno mali klub, precijenjen samo zbog galame i bubnjeva koji se čuju do mjeseca. Kriterij kvalitete u našoj ligi nije nikakav dokaz kvalitete, naša je liga slaba a Hajduk niti tu ne može postići ništa. A izlazak na europsku scenu pokazuje da je na nivou njemačke četvrte lige. Bolna istina, ali istina.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:06 11.04.2024.

Riješenje za Hajdukove probleme je Zdravkec , hitno ga pozvati da spasi kaj se spasiti da .Argumenti su , živi u blizini ,isti mentalitet kao torcida , ima lovu (onu koju je ukral ups zaslužil prodajom svojih grla iz ergele), sposoban je muljator kaj je u Hrvatskoj poźeljno , zna kak sa dva tri Rolexa dobiješ ono kaj si si zamislilš , "orjunu" bi bacil na koljena zato kaj je čisti hdz fan i zadnji argument ak je iz Dinama napravil nogometnu velesilu kaj bu napravil iz Hajduka.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:54 10.04.2024.

Hajduk u odlučujućim utakmicama nije imao na raspolaganju ni zdrave golmane,ni zdrave igrače,iz čega slijedi,da je najviše zakazao sportski direktor.Livaji ne odgovara,u igri,ni Kalinić,ni Brekalo,pa palac dolje ide i Livaji.Zašto Karoglan nije postavljao istovremeno u ekipu Brekala,Kalinića i Sahitija?Jakobušić je prije 3 kola trebao smijeniti bar sportskog direktora ili trenera... S obzirom na naš mentalitet,vjerujem da bi nam najbolje rješenje bio Talijan Tramezzani,a koliko sam razumio,između redaka,njegove izjave nakon dolaska u Istru,skoro pa otvoreno se nudio Hajduku.

VL
ZO
zojo
18:13 10.04.2024.

ulica narkomani propalice vode klub na celu sa napuhanim nazovi igracem livajom on je dobar samo za drva cijepat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.