Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Poznata je odluka Uefe nakon što je Hrvatska prijavljena zbog ponašanja navijača u Armeniji

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/7
29.09.2023.
u 13:41

Hrvatski nogometni savez još iščekuje odluku Disciplinske komisije po pitanju utakmice Hrvatska - Latvija odigrane u Rijeci, a za koju je HNS prijavljen zbog rasizma i diskriminacije.

Disciplinska komisija Uefe donijela je odluku o zatvaranju disciplinskog postupka protiv Hrvatskog nogometnog saveza za ponašanje navijača na utakmici Europskih kvalifikacija Armenija - Hrvatska, javlja na web stranicama HNS

Nakon utakmice u Erevanu, prema prijavi delegata pokrenut je disciplinski postupak protiv HNS-a zbog ponašanja navijača.

Nakon iscrpnog očitovanja Hrvatskog nogometnog saveza, Disciplinska komisija Uefe je na sjednici održanoj 28. rujna zatvorila disciplinski postupak.

VEZANI ČLANCI:

- Naravno, raduje nas ovakva odluka Uefine Disciplinske komisije jer smatramo da smo kroz svoje detaljno očitovanje dokazali da Hrvatski nogometni savez nije odgovoran za nerede na stadionu u Erevanu odnosno da ne postoje dokazi da su u tim neredima sudjelovali hrvatski navijači. Zahvaljujem pravnom teamu koji je pripremio izvrsno očitovanje te našem odjelu sigurnosti koji je kvalitetno pripremio utakmicu i priložio važne dokaze tijekom ovog postupka - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Hrvatski nogometni savez još iščekuje odluku Disciplinske komisije po pitanju utakmice Hrvatska - Latvija odigrane u Rijeci, a za koju je HNS prijavljen zbog rasizma i diskriminacije.

Komentara 4

MA
marinerocro
16:05 29.09.2023.

komunjarska, antihrvatska bagra prijavljuje UEFI sva podmetanja od strane orjune protiv hrvatske reprezentacije, jet zločinačku bagru najviše smeta jedinstvo Hrvata u euforiji nogometa.

KR
Kramatorsk
15:00 29.09.2023.

Ovi iz UEFE se više bave politikom u potrazi za desnim ekstremistima po stadionima nego nogometom

Avatar mrIvan
mrIvan
14:06 29.09.2023.

Bude naknada ako HNS tuži. Al nije glup da to radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije