Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDU PO BODOVE

Pred hrvatskim prvakom je velika utakmica: 'Ovo bi moglo odlučivati o svemu, imamo jedan zadatak...'

Zagreb: Machineseeker EHF Liga prvaka, RK Zagreb - OTP Bank Pick Szeged
Igor Soban/PIXSELL
20.02.2024.
u 12:25

'Nažalost ostali smo bez Srne i Klarice koji su ozlijeđeni. Normalno da nam oni puno znače i da će nam biti teško bez njih'

Nakon poraza u Aalborgu s kojim su otvorili drugi dio sezone u Machineseeker EHF Ligi prvaka, rukometaši Zagreba u norveškom će Trondheimu tražiti nove bodove koji su im potrebni za plasman u osminu finala najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu. Hrvatski rukometni prvaci, nakon 11 odigranih kola nalaze se na šestom mjestu skupine A s 10 osvojenih bodova, jednim više upravo od norveškog prvaka i izravnog konkurenta Kolstada, a eventualnom pobjedom na sjeveru Norveške jednom bi nogom zakoračili u eliminacijski dio natjecanja.

- Mi smo ih u Zagrebu pobijedili s 11 razlike, ali mislim da to i nije realna slika stvari. Značaj ove utakmice je ogroman, po svoj će prilici odlučivati o samom prolasku u osminu finala. Pratio sam malo i njihove medije i vidim da su apostrofirali ovaj susret kao povijesnu priliku za svoj klub. Kao i ostale skandinavske ekipe i Kolstad odlično trči, gura u leđa i igra brz rukomet. Naš osnovni zadatak je da se ekspresno vraćamo u obranu i da ispratimo tu njihovu trku - rekao je Andrija Nikolić, trener Zagreba i dodao:

Zamisao je zatvoriti njihovu tranziciju i ako to učinimo smatram da ćemo imati i mi svoje šanse. Nažalost ostali smo bez Srne i Klarice koji su ozlijeđeni. Normalno da nam oni puno znače i da će nam biti teško bez njih. Međutim, koga nema bez njega se mora. Mi ćemo pokušati napraviti neke druge varijacije koji ćemo nastojati nadoknaditi Srnu i Klaricu na najbolji mogući način. Nema nam koristi plakati, moramo se snaći bez njih - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije