Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SLADOKUSCE

Pred nama je veliki četvrtak hrvatskog sporta: Evo gdje gledati Dinamo, rukometaše i 11 svjetskih prvaka

Zagreb: Petković povećao vodstvo na 2:0
Luka Stanzl/PIXSELL
14.03.2024.
u 09:44

Sve počinje od 18.45 kada Dinamo igra uzvratni dvoboj protiv PAOK-a, nastavlja se rukometnim okršajem, a završava vaterpolom

Šteta je, kažu, što je radni dan. No, sportska večer nastupa dovoljno kasno da se stigne kući, najede, čak možda malo i odspava prije nego sve krene... Dinamo, rukomet, vaterpolo. Ide tim redom, bez stajanja. Četvrtak za sladokusce, svega pomalo, a uzbuđenja možda bude i previše. 

Nakon vrlo dobre predstave prije tjedan dana nogometaši Dinama večeras će od 18.45 sati u grčkom Solunu protiv PAOK-a pokušati obraniti onih 2:0. Poprište nije lagano, vrelinu stadiona Toumba već su minulog ljeta osjetili nogometaši Hajduka koji su tada od Grka ispali u kvalifikacijama Konferencijske lige. Današnji uzvrat osmine finala, jasno je, uz sebe nosi mnogo veći ulog. No, vidjet ćemo hoće li se prvak Hrvatske plasirati u četvrtfinale. Izravan TV-prijenos je dakle, od 18.45 na programu Arenasport 1.

Zagreb: Petković povećao vodstvo na 2:0
1/105

Nešto kasnije počet će i kvalifikacijski turnir za odlazak naše rukometne reprezentacije na Olimpijske igre. Mjesto radnje je njemački Hannover, a Hrvatska je u skupini s Austrijom, Njemačkom i Alžirom. Dvije najbolje plasirane momčadi izborit će vizu za Igre, a pred našim rukometašima danas je prvi ispit. Austriju smo upoznali na ovogodišnjem Euru koje se također igralo u Njemačkoj. Tada smo odigrali 28:28, a danas bi pobjeda bila itekako dobrodošla. No, dvoboj Hrvatske i Austrije počinje u 20.15 sati, a izravan prijenos ovoga je puta na kanalu Doma TV.

Za kraj dana, vaterpolski spektakl. Tek što smo predahnuli od uzbuđenja u vodi nakon osvajanja svjetskog zlata naše vaterpolske reprezentacije, slijedi veliki klupski okršaj. Na neutralnom terenu, na plivalištu Mladosti uz Savu večeras će se sastati splitski Jadran i dubrovački Jug. Prigoda je - vaterpolski Superkup. Jadran je prošlosezonski prvak Hrvatske, Jug je pak osvojio Kup, a ovo će biti borba za novi trofej. Utakmica u kojoj će se međusobno sučeliti čak 11 hrvatskih reprezentativaca koji su uzeli svjetsko zlato u Dohi počinje u 21 sat. Prijenos je na HTV 2.

Dakle, valja samo sjesti i uživati...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije