Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski izbornik odgovara

Prpić: Pilić bi mi dao savjet? Bez komentara

Goran Prpić
Goran Stanzl
10.03.2010.
u 20:16

- Želimo da se Ljubičić vrati, no više ga nećemo spominjati, čekamo Ančićev povratak i pravu formu - kaže Prpić.

Iako su do srpnja i četvrtfinalnog susreta Davisova kupa između Hrvatske i Srbije (najvjerojatnije u Splitu) još četiri mjeseca, taj će meč sigurno cijelo vrijeme biti jedna od glavnih tema. Sa srpskim nezadovoljstvom vezanim uz moguće domaćinstvo u Splitu, dvoboj je već počeo.

– Ne vidim što je rizično u svemu tome, neće neka srpska reprezentacija prvi put nastupiti u Hrvatskoj. Pilić radi mali pritisak jer i sam kaže da neće doći u Split bude li se ondje igralo. Ne želimo mi igrati u Splitu zato što igramo protiv Srbije, već zbog ozračja koje ljudi ondje naprave. Želimo pravi domaći teren, a Split nam to nudi – kaže hrvatski izbornik Goran Prpić i nastavlja:

– Uvijek će biti dovikivanja s tribina, no sportaši moraju biti iznad toga. Ako naši navijači pretjeraju, snosit ćemo sankcije.

Bivši hrvatski izbornik Nikola Pilić, sada savjetnik srpske reprezentacije, izjavio je da će rado dati savjet Prpiću ako ga nazove.

– Meni? Svaki je komentar suvišan. Svima je jasno da Nikola Pilić puno zna o tenisu, tko ga ne bi želio imati za savjetnika. No, mislim da svi mi zajedno u reprezentaciji odlično komuniciramo i funkcioniramo. Moji igrači znaju sve o njihovim igračima i obratno. Ja ću iduće mjesece iskoristiti da još bolje proučim njihovu igru. Usput, želi li Pilić savjetovati izbornika suparničke reprezentacije, to nije fer prema igračima reprezentacije kojoj je savjetnik – napominje hrvatski izbornik, koji u Splitu očito neće moći računati na usluge drugog hrvatskog tenisača Ivana Ljubičića, koji se oprostio od reprezentacije.

Ljubičić je otklonio mogućnost povratka. I Prpiću je jasno da je to zatvoreno poglavlje.

– Svi bismo željeli da se Ljubičić vrati, no nećemo ga više spominjati. Čekamo povratak Marija Ančića u pravu formu i nadamo se da će nam moći pomoći – zaključio je Prpić.

Komentara 3

ZX
zark x
05:08 12.03.2010.

Ako i dodje do incidenata, Sjor Niko ce biti najveci razlog. On sada pokusava da se snadje u neugodnoj situaciji u koju je sebe ubacio. Sjor Niko, nema 6pe druge, preseli se u Cp6yju. Osim toga ta crvena jakna saa dvi operusane kokosi ti dobro stoji.

DU
Deleted user
20:55 10.03.2010.

Gospodski je \"otpilio\" Pilića - posebice efektna ova poanta s njim kao \"dvocijevkom\" koji nije lojalan ni Srbiji niti Hrvatskoj nego samo sebi (svom džepu, da budem precizniji...). Inače, treba još jednom ponoviti da javnost spozna zašto je Pilić žongler na tom vrućem hrvatsko-srbijanskom razboju - dakle, žena mu je Srbijanka rodom iz Novog Sada i the rest is istorija...

BP
bpza
12:20 11.03.2010.

Prpić nije samo da je \"gospodski otpilio Pilića\", kako kolega komentator kaže, nego djelomično mu je dao na znanje, da nikako nije ispravno, i to neovisno da \"mu je žena Srbijanka rodom iz Novog Sada\" biti nelojalan ni Hrvatskoj, tj.. samo biti lojalan Srbiji. Osim toga to i omogućuje Pilićev ugovor!!! Prema tome, ako on bude savjetnik Srbije na toj teninskoj utakmici, on neće biti samo „žongler na vrućem hrvatsko-srbijanskom razboju“, nego možda puno gore; cirkusant... Mislim da Pilić shvaća svoju situaciju, pa zato se i nudi Prpiću! No, nadam se da će tu stati, jer ipak je on uvijek bio doista i dovoljno velik, i na teniskim terenima i izvan njih, pa će znati povući pravi potez, tako da ne ukalja svoj ugled!!! A Hrvatska će iz te tekme izići kao VELIKI POBJEDNIK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije