Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O BIVŠEM SUIGRAČU

Rio Ferdinand: Paolo Di Canio je idiot!

'Paolo Di Canio, Swindon Town manager  Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
04.04.2013.
u 17:53

Branič Manchestera obrušio se na bivšeg suigrača iz West Hama koji je i prije 15-ak godina bio ćudljive naravi

Branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand nije se, kao ni većina engleske javnosti, oduševio dolaskom Paola Di Canija na klupu Sunderlanda. Doduše, Ferdinand za svoje negativno mišljenje ima i pokriće jer je dvije sezone krajem 90-ih s Talijanom igrao za West Ham.

– On je kontroverzna osoba i s njim nikad ne znate na čemu ste. Četiri tjedna je dio momčadi, a onda odjednom napusti teren jer nešto nije po njegovoj volji – podsjetio je Rio na čudnu narav Di Canija.

– Jednom je na presici rekao kako ja nisam dovoljno dobar za reprezentaciju Engleske. Kad sam ga pitao o tome, rekao mi je da je izjava pogrešno prenesena – kaže Ferdinand.

Najviše ga muči Di Canijeva fašističko-rasistička prošlost, od koje se doduše ogradio dolaskom na novi posao. Ferdinand je redovito bio na meti rasista...

– S obzirom da postoji slika na kojoj Di Canio salutira fašističkim pozdravom, to ga čini idiotom – oštar je bio Rio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije