Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NEMA DILEMA

Sad je sve jasno, u Barceloni su donijeli odluku: Evo tko će biti trener sljedeće sezone

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/2
24.04.2024.
u 21:40

Španjolski mediji obznanili su da je postignut dogovor te da će Xavi do kraja odraditi svoj ugovor koji ga s klubom veže do ljeta 2025. godine

Iako je prije nekoliko tjedana ljudima u klubu priopćio da na kraju sezone planira napustiti mjesto trenera, Xavi Hernandez ostat će strateg Barcelone i u sljedećoj sezoni. Sukus je to pregovora koje je vodio sa sportskim direktorom i nekadašnjim suigračem, Portugalcem Decom ovih dana.

Španjolski mediji obznanili su da je postignut dogovor te da će Xavi do kraja odraditi svoj ugovor koji ga s klubom veže do ljeta 2025. godine. Službena potvrda očekuje se u četvrtak kada će se javnosti i obratiti i predsjednik Barcelone Joan Laporta, ali "bijeli dim" već je pušten. Inače, Laporta je bio jedan od glavnih zagovaratelja teze da Xavi ostane trener Barcelone i u četvrtoj uzastopnoj sezoni.

Nekadašnji stožerni vezni igrač Barce trenersku je palicu preuzeo u jesen 2021. godine, a do danas je osvojio španjolsko prvenstvo i superkup 2023. godine. 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemanadimak
07:57 25.04.2024.

Ako ne moze rezultatima onda pozornost moraju na drugi nacin pridobiti. Reklame, sponzori, klikovi sve to donosi novce i malo su smetnuli pozornost sa nogometnog terena na marketing. Ne vidim neku buducnost Xavija kao trenera, vjerojatno nisu mogli naci nikoga drugoga ili im Klop dolazi tek nakon jednogodisnje pauza. Vjerojatno je to u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije