Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD

Schumacherova obitelj strahuje da bi se mogle otkriti tajne informacije koje će potresti javnost

firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
26.01.2024.
u 14:31

Samo tri dana nakon početka snimanja manekenka je odlučila ''dobrovoljno'' napustiti emisiju, javlja RTL televizija koji prenosi program smješten u australskoj džungli

Cora-Caroline Schumacher, bivša supruga Ralfa Schumachera, mlađeg brata legendarnog Michaela Schumachera, nedavno je u središtu pozornosti njemačkog tiska. Cora je ušla u reality show Jungle Camp, svojevrsni Survivor koji se na njemačkoj televiziji prikazuje već više od 15 sezona.

Samo tri dana nakon početka snimanja, manekenka je odlučila ''dobrovoljno'' napustiti emisiju, javlja RTL televizija koja prenosi program smješten u australskoj džungli. Međutim, Bild je doveo u pitanje ovo službeno priopćenje i povezao odlazak Core Brinkmann s ''misterioznom klauzulom Schumacher koju mreža ima s obitelji Schumacher''.

 

 

Ova klauzula ima za cilj spriječiti rasprave i otkrivanje bilo kakvih detalja o zdravstvenom stanju bivšeg prvaka, deset godina nakon nesreće koja je umalo odnijela život legendi Formule 1. Njemački medij tvrdi da je "producentica programa odahnula nakon njena odlaska" jer je postojao određeni strah od razgovora o temama koje nisu namijenjene toj publici.

Bivša manekenka i TV voditeljica nije dio uskog kruga koji može posjećivati ​​Michaela, ali producenti su se bojali bilo kakvih informacija koje bi ona mogla imati o Michaelu, navodi njemački dnevnik Bild.

VEZANI ČLANCI:

– Postoji velika nervoza zbog Corine pričljive prirode. Gotovo strah. Strah da bi u ekstremnoj situaciji (zbog gladi ili stresa zbog natjecanja) Cora mogla otkriti osjetljive informacije o velikanu Formule 1 Michaelu Schumacheru – navode novinari Sven Kuschel i Nicola Pohl u članku.

VIDEO Klopp objavio da napušta Liverpool

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
14:43 26.01.2024.

Koje osjetljive informacije? Da su ga koji puta zaboravili zaliti?

EB
EBERT
16:05 26.01.2024.

Manekenka od kad?Ona je obična sponzorima. Jedino što nosi prezime od bivšeg muža.Sa zajedničkim sinom nema godinama Kontakt.Toliko o toj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije