Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Sedam igračica WNBA pozitivno na Covid-19

Sky center Stefanie Dolson reveals she tested positive for coronavirus, making her 1st known Chicago professional athlete to have the disease
Foto: Mark Mirko/Newscom/PIXSELL
06.07.2020.
u 21:39

Tih sedam pozitivnih slučajeva otkriveno je među 137 testova provedenih na igračicama WNBA od 28. lipnja do 5. srpnja. Nije otkriven identitet zaraženih igračica.

Sedam igračica ženske sjevernoameričke košarkaške lige (WNBA) pozitvno je na Covid-19, objavila je liga u ponedjeljak u trenutku kada su ekipe WNBA počele stizati u zatvoreni kompleks na Floridi gdje će igrati prvenstvo.

Tih sedam pozitivnih slučajeva otkriveno je među 137 testova provedenih na igračicama WNBA od 28. lipnja do 5. srpnja. Nije otkriven identitet zaraženih igračica.

Pozitivne igračice bit će stavljene u karantenu dok liječnik ne utvrdi da su "izliječene", što znači da da u razmaku od 24 sata moraju imati dva negativna testa na Covid-19. 

Ekipa Indiana Fevera je odgodila za pet dana svoj dolazak u IMG Academy na Floridi gdje bi se trebala igrati WNBA sezona, dok su igračice i stožeri preostalih 11 ekipa počeli stizati u ponedjeljak u taj zatvoreni kompleks.

Sezona 2020. WNBA, koja je trebala početi krajem srpnja, obuhvatit će 22 utakmice regularnog dijela i doigravanje, najavila je prošli mjesec povjerenica lige Cathy Engelbert.

Unatoč sve većem broju zaraženih koronavirusom na Floridi i druge su sjevernoameričke lige odlučile tamo privesti kraju svoje sezone i to u zatvorenim kompleksima.

Među njima je i NBA koja želi nastaviti prekinutu sezonu 30. srpnja u kompleksu Disney World u Orlandu. Međutim u četvrtak prošli tjedan je prijavljeno 35 pozitivnih slučajeva  na Covid-19 od čega je 25 igrača. 

Ključne riječi

Komentara 1

CH
che9
13:12 07.07.2020.

znači, ništa od spektakla, hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije