Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI U SJAJNOJ SERIJI
Povratak na članak

Sergej Jakirović: Ljudi u pekarnici mi savjetuju kako Dinamo treba igrati

– I dalje namjeravam rotirati Kulenovića i Brodića jer su dali obol i golovima i radom na terenu, vidjet ćemo tko će igrati u Varaždinu – kaže Jakirović

Komentari 4

Avatar white socks
white socks
05:58 28.04.2024.

Trebao bi Jakir češće ići u pekarnicu po savjete, vidi se da vrijede, Dinamo je sve bolji.

VL
EJ
ejStef
12:06 27.04.2024.

Hm da, svi smo mi izbornici, no ljdui su bili zabrinuti radi loših rezultata, loše transfer politike, a i loše igre Dinama. Najveće zamjerke samom Jakiroviću su išle u smjeru da nije prilagodio igru igračima koje ima i da ga protivnički treneri lako pročitaju i postave protuigru... I u zadnjim utakmicama treneri su postavili dobro zamišljenu protuigru, no DInamo ima toliko bolje igrače da to nije dovoljno. U skorom srazu s RIjekom, nisam siguran da je ta razlika dovoljna, Rijeka igra jako dobro i ima dobre igrače.

VL
Avatar 2u8
2u8
14:18 27.04.2024.

'čestitam 113. rođendan '...hmhm...nauci ti malo povijest Dinama. najstariji zagrebacki klub je HASK osnovan jos 1903e,preteca današnjeg Dinama. PNIŠK je osnova takodjer 1903e,rasformiran nakon par godina i postao prva verzija Gradjanskog,koji je osnovan tek 1911.tek toliko,pravi zagrepcanci znaju kaj ij i ja povijest naseg nogaca,ovi novi kaj su se spustili z brda mijesaju HASK i Gradjanski a to su sasvim dva razlicita pojma. toliko da se zna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.