Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEXANDER ZVEREV

Slavni tenisač u središtu skandala: Optužen je za obiteljsko nasilje nad majkom svog djeteta

ATP 500 - Halle Open
Edith Geuppert/REUTERS
20.07.2023.
u 19:36

Ovo nije prvi put da se Zverev suočava s takvim optužbama jer je već bio pod istragom ATP-a zbog nasilja nad bivšom djevojkom Olgom Sharipovom prije manje od tri godine.

Poznati njemački tenisač Alexander Zverev ponovno je u središtu skandala zbog nove optužbe za nasilje. Optužila ga je partnerica Brenda Pate s kojom njemački tenisač ima kćer. Ovo nije prvi put da se Zverev suočava s takvim optužbama jer je već bio pod istragom ATP-a zbog nasilja nad bivšom djevojkom Olgom Sharipovom prije manje od tri godine.

Tada je nakon istrage pušten jer nije pronađeno dovoljno dokaza za suspenziju. U međuvremenu je u srijedu objavljena vijest da je državno odvjetništvo u Berlinu podnijelo zahtjev za kazneni nalog protiv Zvereva. Kako javlja njemačka RTL televizija, istražuje se hoće li biti osuđen za napad na majku svog djeteta.

Navodi se da zahtjev za takav nalog znači da državni odvjetnik ima dovoljno sumnji i dokaza protiv Zvereva. Ako sud odluči izreći kaznu, 26-godišnjak će imati dva tjedna za žalbu na presudu.

VEZANI ČLANCI:

Patein PR tim potvrdio je da je optužba protiv Alexandera Zvereva za tjelesne ozljede, iako nisu navedeni detalji niti težina ozljeda, dok je Zverevovi agenti odbili komentirati ovaj slučaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije