Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO DALJE?

Slavnom hrvatskom klubu prijeti najgori scenarij. Šuška se i o 'prodaji' utakmica, igrači u štrajku

Slavonski Brod: Marsonia pobjedom nad Trnjem izborila ulazak u Drugu HNL
Ivica Galovic/PIXSELL
03.05.2024.
u 20:41

Osim dugovanja za plaće igračima i trenerima, velike su promjene i na nekim rukovodećim pozicijama

U Slavonskom Brodu nekad se igrao prvoligaški nogomet. No, davno je prošlo vrijeme kad su u Marsoniji igrali Ivica Olić, Mario Mandžukić, Boris Živković, Veldin Karić i još neka znana nogometna imena. Danas je situacija jako teška, a mogla bi biti još i gora.

Naime, iako trenutno sedmoplasiranom sastavu Druge NL (trećeg ranga hrvatskog nogometa) ne prijeti ispadanje u nižu ligu, igrači seniorskkog pogona su u štrajku. Kako piše portal 035, štrajk igrača Marsonije traje već drugi dan. Ne dolaze na treninge, a tako bi moglo i ostati. Račun kluba je u blokadi, a plaće za protekla dva mjeseca nisu isplaćene.

Osim dugovanja za plaće igračima i trenerima, velike su promjene i na nekim rukovodećim pozicijama. Naime, nekadašnji predsjednik škole nogometa Igor Đaković napustio je školu, a njegovo mjesto još uvijek (službeno) nije popunjeno.

Portal 035 piše i o čudnoj situaciji s utakmice prošlog vikenda. U njoj je Marsonia kod kuće poražena od Krka s 3:2. Sudac je s tog dvoboja ispraćen pod policijskom pratnjom, a šuška se i o navodnoj "prodaji" utakmica te o brzim izmjenama kladioničkih koeficijenata pred sam početak pojedine utakmice.

Nije poznato kakve će postupke dalje poduzimati igrači, ali jasno je da se natjecateljska sezona mora privesti kraju. Nedolazak na dvije utakmice mogao bi značiti automatsko ispadanje iz lige, a to će odgovorni u klubu svakako pokušati izbjeći.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:11 03.05.2024.

Sjeća li se tko NK Zagreba???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije