Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVUČI NEMOGUĆE
Povratak na članak

Slovenci dovode Luku Modrića? Već su se javili Realu, do kraja tjedna rade prvi konkretan potez

Slovenci imaju adute za dovesti Modrića jer, kako vele, na njihovoj klupi je Damir Krznar uz pomoćnika Mihaela Mikića, a oni su s Modrićem u vrlo dobrim, prijateljskim odnosima.

Komentari 10

Avatar barba_arba
barba_arba
14:51 22.04.2024.

Slavonci, ne Slovenci. Nk Dinamo iz Vinkovaca se vraća.

VL
Avatar fidelio
fidelio
17:10 22.04.2024.

Jedino ako ih ne pretekne NK Začretje koji je otvorio kesu i daje i gablec.

VL
KP
Karlovacko pivo
16:29 22.04.2024.

Kakve gluposti pa oni nemaju za godišnju cestarinu a dabi mogli Luku dovesti dajte molim vas provjerite koliko ste puta i klubova pisali o Luki a čovjek još uvjek u Realu

VL
Avatar Kato
Kato
16:34 22.04.2024.

Neznam sta reci na glupost, fake, ali onda pomislih pa oni uistinu imaju jednog od najboljeg kosarkasa danasnjice, pa bicillista takodjer a šef uefe je isto slovenac, tko bi to prije par godina rekao. Nadalje sam uvjeren da se radi o fake vjesti ali nikad se nezna.

VL
KR
Kradezeovac
16:55 22.04.2024.

Uskoro se nosonja vraća, al direktno u Remetinac. Tip je varao državu, jestel vi to zaboravili ili mislite da je to tako normalno. U španjolskoj bi dobio 10 godina zatvora. I ne samo on.

VL
Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
14:28 22.04.2024.

Već su se Slovenci javili Realu, do kraja tjedna rade prvi konkretan potez i ponudiče Luki slovensku domovnicu i mogučnost koju svaki balkanac sanja da postane europski čovik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.