Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI VARAŽDINA
Povratak na članak

Sopić: 'Modrića je nemoguće opisati riječima. Maestro uđe i promijeni utakmicu'

"Ta sreća… Ni ona ne nagradi bez veze. No nekad zaista ne pobijedi bolji. To je jednostavno tako", rekao je Željko Sopić o utakmicama Lige prvaka, evocirajući svoje izjave o pobjedi Dinama na Rujevici prošloga vikenda

Komentari 4

PO
pozitivan
19:24 09.05.2024.

Sopiću, ne možeš reći da ste bolji od Dinama kada u četiri međusobna susreta uzmeš jedan bod.

VL
DA
dalmatimun1
20:03 09.05.2024.

Sopi kako je na benzinskoj

VL
Avatar patkovic
patkovic
18:31 09.05.2024.

mnogi imaju takve slične vrhunske vještine a mnogi su i tako snažni a lagani kao on ali zato rijetki shvaćaju da u timskom sporti ni u jednom djeliću sekunde nesmiješ misliti na sebe i svoje isticanje nego samo napraviti nešto najbolje i najbrže za tim - rijetko kreće u solo prodore osim kad je to nužno

VL
DU
Deleted user
17:32 09.05.2024.

Ozbiljno odigrati prvenstvo do kraja, pa što bude. Pokušati osvojiti kup. Naslov je naslov. Pehar je pehar. Lijepo se čita u povijesti kluba, a što punija vitrina to ljepša. Dodaje vrijednosti i značaju kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.