Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ U ANDALUZIJI

Španjolci najavljuju: 'Novi Modrić' gostuje kod Betisa, a uz njega stoji briljantni napadač

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
15.02.2024.
u 10:06

"U vjerojatno posljednjem Modrićevom velikom plesu, Dalić će pokušati natjerati njegovog nasljednika da počne učiti u blizini genija i unutar velikog događaja poput ovog", piše španjolski AS

Mnogo pozornosti usmjereno je na utakmicu Real Betisa i Dinama u osmini finala Konferencijske lige. Zbog spornih izjava kako će navijati za španjolsku momčad, a protiv hrvatskog prvaka smijenjen je Robert Jarni. Raspravlja se može li Dinamo u ionako lošoj sezoni protiv šestoplasirane momčadi španjolskog prvenstva, a popis igrača koji su otišli za Sevillu pun je rupa.

Utakmicu sada komentiraju i Španjolci čiji je klub na kladionicama veliki favorit za pobjedu u večerašnjem susretu. Jose A. Espina, novinar AS-a, posebno je upozorio na Dinamov dvojac Bruno Petković - Martin Baturina, nazivajući mladog veznjaka 'novim Modrićem'.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
1/21

"U Dinamovih jedanaest briljira napadač Bruno Petković, reprezentativac koji je prošao pola Italije, a prije nekoliko godina odlučio se vratiti kući. Uz njega je, odnosno na terenu iza njega, jedno od onih velikih obećanja koje mala balkanska država (četiri milijuna stanovnika) tako često nudi: Martin Baturina. Radi se o veznjaku kojeg se zbog visine (1.72 m) i stila u igri s loptom uspoređuje s najboljim hrvatskim igračem novijeg doba, Realovim Lukom Modrićem", piše novinara AS-a.

VEZANI ČLANCI:

Dodaje kako je Baturina manje kreativan od Modrića u organizaciji igre, ali je zato aktivniji i uključeniji u završnicu akcija. Premda tijekom aktualne sezone nije bio u osobitoj formi, Španjolac ističe:

"Ipak, izbornik Zlatko Dalić ima ga među kandidatima za nastup na Euru ovog ljeta. U vjerojatno posljednjem Modrićevom velikom plesu, Dalić će pokušati natjerati njegovog nasljednika da počne učiti u blizini genija i unutar velikog događaja poput ovog. Baturina će morati napraviti još jedan korak naprijed, a Benito Villamarin čini se idealnim mjestom da ponovno pokaže kako zaslužuje usporedbu s izvrsnom desetkom Real Madrida."

VIDEO Velimir Zajec, kandidat za novog predsjednika Dinama za Večernji list: Klubu ću vratiti identitet, a želim i Zvonu Bobana!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije