Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA VATRENIH
Povratak na članak

Španjolci u ekstazi zbog Modrića. Pročitajte što pišu o najboljem hrvatskom nogometašu svih vremena

S 38 godina i 225 dana, Modrić je odigrao cijeli susret protiv Barcelone. Imao je 79 dodira s loptom, 89 posto uspješnost dodavanja, jedno ključno dodavanje, pet od pet uspješnih dugih lopti, kreirao je jednu veliku priliku, uputio dva udarca na gol te je samo 12 puta izgubio posjed na utakmici.

Komentari 2

PO
pocrn
01:11 24.04.2024.

..osim toga, osvojili som srebro na krilima rakiticeve genijalnosti usavrsene u barsinoj skoli nogometa, dakako modric mu je dosta pomogao sa par dodavanja ..

VL
PO
pocrn
01:05 24.04.2024.

…igra bez glave i repa, ukotvljen bus na bernabeu..i…i ….i stari mafiozo, lisac nad mafiozama perez zna tko pistaljku nosi (ista je na daljinsko upravljanje) hahahahaha ..tkoga briga tko i kako igra ..hehehehe nazocni na bernabeu za bolje ni neznaju …..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.