Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PETRESKI

Što se događa mladim sportašima? Rukometaš (19) s ovih prostora pronađen je mrtav u svom domu

RK Aerodrom
12.07.2023.
u 18:07

Ovaj 19-godišnjak, kako pišu makedonski mediji, cijelu karijeru posvetio je RK Aerodrom. Također, bio je na pirem popisu mlađih reprezentacija Sjeverne Makedonije.

Nova velika tragedija potresla je rukomet u Sjevernoj Makedoniji nakon što je mladi Andrej Petreski (19) pronađen mrtav u svom domu.  Makedonski rukomet zavijen je u crno, javljaju tamošnji mediji. U posljednje dvije godine ovo je treći slučaj iznenadne i prerane smrti nekog od rukometaša iz ove zemlje. Prije dvije godine iznenada su preminuli golman Nikola Danilovski, a za njim i krilni igrač Marko Bojinovski.

Sada je preminuo 19-godišnji Andrej Petreski, rukometaš koji je bio član elitnog ranga sjevernomakedonskog rukometa jer je nosio dres ekipe Aerodrom. Petreski je preminuo iznenada u svom domu, a razlozi njegove smrti još uvijek nisu poznati javnosti. 

GALERIJA U Zagreb stiže svjetska elita, Duvnjak s Kielom dolazi u Arenu

1/4

Ovaj 19-godišnjak, kako pišu makedonski mediji, cijelu karijeru posvetio je RK Aerodrom. Također, bio je na pirem popisu mlađih reprezentacija Sjeverne Makedonije.

VEZANI ČLANCI:

Sahrana mladog rukometaša bit će održana na groblju u Kamniku, a posljednji pozdrav održao se na groblju u Butelu.

Komentara 12

Avatar canned heat
canned heat
18:38 12.07.2023.

Još jedna žrtva cjepiva. Počivao u miru Božjem.

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:43 12.07.2023.

Ma nemre biti! Nenadano i iznenada. Mladi muškarac? I to još sportaš? Nema šanse! To se još nikada nije dogodilo! Oh, wait...

CR
crocro
20:05 12.07.2023.

Ja nisam znao da postopji država "S ovih prostora", koja je to država i gdje se nalazi? Evo, satro sam oči tražeći na karti tu državu, ali je nema. Sve češće se u večernjaku spominje ova država "S ovih prostorta". Neka se autor izjasni koja je to država "S ovih prostora"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije