Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNE DOMAĆE TRIBINE

VIDEO Stotine navijača u redovima pred Maksimirom: Ulaznice za Sjever dolje već rasprodane

Zagreb: Gužva za kupnju karta za derbi Dinamo - Hajduk
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/13
16.12.2023.
u 12:50

Fizička prodaja ulaznica započela je u 11.00 sati i trajat će do 19.00 sati. Ulaznice će se na Ticket pointu prodavati i u nedjelju od 11.00 do 18.00 sati. Moguće ih je kupiti i putem interneta do nedjelje. Ulaznice se prodaju samo aktivnim članovima kluba. Svaki član može kupiti maksimalno pet karata, ali osobe koje vodi sa sobom ne moraju biti učlanjene u klub

Jesenski dio sezone HNL-a zatvorit će se u nedjelju, najvećim derbijem hrvatskog nogometa. Na Maksimiru se u trećem "vječnom derbiju" od 17.15 susreću Dinamo i Hajduk. Gosti u utakmicu ulaze kao vodeća momčad prvenstva s 40 bodova, ali i dvije utakmice više od drugoplasiranog Dinama koji ima 33 boda.

Hajduk je ove sezone svladao Dinamo u oba susreta. Najprije nevjerojatnim preokretom (2:1) nakon vodstva 'plavih' i promašenog penala Brune Petkovića, a zatim i na Poljudu u 10. kolu gdje je nakon gotovo sat vremena igre bez pogodaka loptu u mrežu poslao Emir Sahiti.

VIDEO Stotine navijača u redovima pred Maksimirom: Ulaznice za Sjever dolje već rasprodane

Pobjede u dva derbija, ali i općenito dobri rezultati koje je prekinula tek rezultatska kriza nakon koje je smijenjen Ivan Leko, a doveden Mislav Karoglan prouzročile su pravu euforiju u Splitu. Navijači se nadaju da će ovo biti sezona u kojoj Hajduk konačno uzima naslov prvaka Hrvatske, a to pokazuju puneći stadione gdje god se njihova momčad nalazila.

VEZANI ČLANCI:

Tako je bilo u 18. kolu na stadionu u zagrebačkoj Kranjčevićevoj ulici kojega su ogrnuli u bijelo, a potražnja za kartama za nedjeljni derbi bila je tolika da je južna tribina (3 tisuće mjesta) planula za manje od tri sata. Ipak, neće niti domaće tribine ostati prazne. Iz Dinama stižu informacije o popunjavanju tribine Sjever dolje, a pred Maksimirom u redovima stoje stotine navijača.

GALERIJA Golemi redovi pred Maksimirom: Stotine navijača pokušavaju doći do karata za Dinamo - Hajduk

Zagreb: Gužva za kupnju karta za derbi Dinamo - Hajduk
1/13

"Obavještavamo navijače da je u subotu ujutro rasprodan sav raspoloživ kapacitet tribine sjever dolje za derbi Dinamo - Hajduk GNK Dinamo pravovremeno će dalje putem službenih kanala obavještavati navijače o tijeku prodaje preostalih ulaznica. U prodaji još ostaje tribina zapad dolje, zapad gore i sjever gore", objavili su iz Dinama.

Fizička prodaja ulaznica započela je u 11.00 sati i trajat će do 19.00 sati. Ulaznice će se na Ticket pointu prodavati i u nedjelju od 11.00 do 18.00 sati. Moguće ih je kupiti i putem interneta. Online prodaja je započela u srijedu i traje sve do nedjelje. Posebno pravilo je da ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi kluba, najviše pet komada po osobi, ali sa sobom mogu povesti i osobe koje nisu učlanjene. Ulaznice za tribinu Sjever gore koštaju 5 eura, Zapad gore 20 eura, a Zapad dolje 25 eura.

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
18:27 16.12.2023.

Ugošćuju veliki klub,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije