Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA HABAZIN

Svjetska prvakinja se oglasila nakon velike pobjede i poslala poruku navijačima

Ivana Habazin treći put na krovu svijeta
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
22.04.2024.
u 18:45

"To je Božje čudo. 14 godina rada, odricanja, discipline, žrtve, patnje, urodile su plodom osvajanja četiri svjetska pojasa", napisala je Ivana Habazin u objavi nakon osvajanja dva pojasa u velter kategoriji

Hrvatska boksačica Ivana Habazin je u subotu svladala Kingu Magyar te tako osvojila pojas svjetske prvakinje u velter kategoriji po WBC-u i titulu izvanredne prvakinje prema WBA. Da bi uopće došla do meča i prilike da svoji pojaseve morala je sve sama organizirati, a nakon što je sudac podigao njenu ruku otkrila je kako se zadužila čak 80 tisuća eura.

Na sreću, rizik joj se isplatio. Hrvatica je slavila jednoglasnom odlukom sudaca koji su runde bodovali 99-92, 97-93 i 98-92 u njenu korist. Habazin je ovime osvojila svoj četvrti svjetski pojas. Još je 2014. godine došla do IBF-ove titule u velter kategoriji. Zatim je 2018. uzela pojas u IBO-u.

VIDEO Željko Mavrović privatni je trener automobilističkog asa Martina Kodrića

Nakon velike pobjede u Košarkaškom domu Dražena Petrovića, 34-godišnja boksačica je objavila fotografiju pojaseva na svome Facebook profilu i uputila nekoliko riječi svojim navijačima i svima koji su je podržavali na teškom putu do ovog velikog uspjeha.

"Što više gledam u ovu sliku to više ne mogu vjerovati. 14 godina rada, odricanja, discipline, žrtve, patnje, urodile su plodom osvajanja četiri svjetska pojasa. To je Božje čudo. Hvala Mu! Hvala svima na porukama podrške, svima koji su vjerovali i vjeruju u mene. Bez Boga ne mogu učiniti ništa, s Bogom mogu učiniti sve, a upravo to se pokazlo i u ovom meču", napisala je Ivana.

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Ivana Habazin treći put na krovu svijeta
1/17

 

 

Komentara 2

Avatar volim fritule
volim fritule
09:54 23.04.2024.

bravo curo

PO
Poletarac101
19:30 22.04.2024.

Svaka čast👊🏆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije