Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRAVKA Kristina Franić optimist je te vjeruje u subotnji uspjeh svog kluba protiv Rumunjki

Tatari: Očekujem veliku potporu naših navijača

13.11.2008.
u 18:51

Iako su nes(p)retno izgubile u Norveškoj od Larvika u 2. kolu Lige prvakinja (27:26), uz nerealizirani sedmerac Svitlane Pasičnik u posljednjim sekundama igre, rukometašice Podravke Vegete u dobrom ozračju dočekuju rumunjski Otlchim s kojim će igrati u subotu u gimnazijskoj dvorani.

Susret odluke
Nema dvojbe da će to biti susret odluke u kojem Koprivničanke ne smiju zakazati, ako žele ostati u konkurenciji za jedno od prva dva mjesta, koja vode u drugi krug Lige prvakinja.

- Poznate su nam kvalitete Oltchima u kojem igra 90 posto reprezentativki Rumunjske i koji vodi bivši trener Podravke Ivica Rimanić, tako da ćemo morati uložiti najveće napore za pobjedu. Očekuje nas vrlo zahtjevan susret, možda dosad najteži u našoj skupini i nemamo pravo na propust. Očekujem još jednu dobru utakmicu i još jednu domaću pobjedu - kazao je Zdravko Zovko, trener Podravke Vegete. Kristina Franić također je optimist.

- Nemamo izbora osim pobjede, uložit ćemo najveće napore za pobjedu i vjerujem da ćemo je ostvariti. Ako smo mogli svladati Ladu Toljati, možemo i Rumunjke - napomenula je Kristina Franić, dok je Miranda Tatari, koja je u Norveškoj bila najučinkovitija sa šest postignutih pogodaka dodala:

- Svjesne smo što nam znači utakmica s Oltchimom i ne zanima nas ništa drugo osim pobjede. Uz dobru igru svih 60 minuta bodovi bi trebali ostati na našem parketu. Očekujem ispunjenu dvoranu i naravno veliku potporu navijača, koja će nam biti itekako potrebna.

Bez Maje Zebić
Zbog puknuća nosne kosti u Norveškoj igračica Maja Zebić propustit će ogled s Rumunjkama, a zamijenit će je Ana Lovrak. Utakmicu će od 16 sati izravno prenositi HTV 2.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije