OSTAJU DEČKI

Ispale Donna i Ajla, nemamo više cura na US Openu

dona vekic
patrick becher/DPA/PIXSELL
29.08.2013.
u 23:06

Upozorenje hrvatskoj reprezentaciji uoči umaškog dvoboja s Britancima u Davisovu kupu poslao je Daniel Evans

U četvrtak navečer Ajla Tomljanović i Donna Vekić nisu u susretima drugog kola imale puno izgleda protiv svojih visokorangiranih suparnica. Ajla je nakon četiri pobjede (tri u kvalifikacijama i one u prvom kolu) poklekla protiv 26. nositeljice Francuskinje Alize Cornet izgubivši sa 2:6, 2:6. Donna je protiv 21. nositeljice Rumunjke Simone Halep u sat vremena igre osvojila samo tri gema - 2:6, 1:6. 

Upozorenje hrvatskoj reprezentaciji uoči umaškog dvoboja s Britancima u Davisovu kupu šalje Daniel Evans koji je sa 1:6, 6:3, 7:6 (4), 6:3 pobijedio Bernarda Tomića u drugom kolu. Dakle, Murray nije jedini. 

Rezultati - 1. kolo ženskih parova: Kops-Jones/Spears (7, SAD) - Grandin/Jurak (JAR/Hrv) 6:1, 6:3, Janković/Lučić-Baroni (15, Srb/Hrv) - Burjačok/Knapp (Ukr/Ita) 6:2, 6:3.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije