Što se to događa?

Sedam predaja u Wimbledonu, ispali Šarapova i Federer!

Roger Federer
Reuters/Pixsell
26.06.2013.
u 21:38

– Ozlijedio sam se u prvom setu meča s Nadalom. Posljednje dvije noći nisam spavao zbog bolova.

Danas je zaista bio uklet dan u Wimbledonu, jer osim Čilića, zbog ozljeda susrete je predalo još šest natjecatelja – Tsonga, Darcis, Štepanek, Isner, Azarjenka i Švedova.

Steve Darcis bio je najveća zvijezda 1. kola nakon što je izbacio Nadala, no njegova slava kratko je trajala. Zbog ozljede ramena predao je meč 2. kola protiv Kubota.

– Ozlijedio sam se u prvom setu meča s Nadalom. Posljednje dvije noći nisam spavao zbog bolova. Želio sam igrati, no jednostavno nisam mogao servirati – objasnio je Darcis.

Nadalu je to objašnjenje sigurno teško palo jer je shvatio da je izgubio od ozlijeđenog igrača.

Druga nositeljica ženskog dijela turnira Azarjenka već u 1. kolu doslovno je urlikala na terenu zbog bolova u koljenu, a danas je predala susret Pennetti. Švedova je pak predala Kvitovoj.

Isner je meč Mannarinou predao pri 1:1 u prvom setu, a Štepanek je pak odustao nakon zaostatka 2:6, 3:5 u meču s Janowiczem. Tsonga je pak Gulbisu predao kod zaostatka 1:2 u setovima. Iako nije službeno predala meč zbog ozljede, Dankinja Wozniacki (deveta nositeljica) također je poražena zbog ozljede. Tijekom meča protiv Čehinje Četkovske nekoliko je puta zatražila liječničku pomoć zbog boli u gležnju, te je na kraju izgubila 2:6, 2:6.

A s turnira je ispala 3. igračica svijeta Marija Šarapova i osvajačica Wimbledona 2004. godine! Pobijedila ju je Michelle Larcher de Brito 6-3 i 6-4 za svega sat i 34 minute igre!

Crnu srijedu zaokružio je i Roger Federer koji je ispao s turnira. Ukrajinac Stahovski, 116. tenisač svijeta, pobijedio je sedmerostrukog osvajača Wimbledona Rogera Federera 6-7, 7-6, 7-5 i 7-6 u 2. kolu!

Rezultati - muški, 2. kolo: Brown - Hewitt 6:4, 6:4, 6:7 (3), 6:2; Troicki - Kuznjecov 6:4, 6:3, 6:4; ženske, 2. kolo: De Brito - Šarapova (3) 6:3, 6:4; parovi: Jurak/Tanasugar - Govortsova/Rosolsa 3:6, 6:2, 7:5.

>>Čilić predao drugo kolo Wimbledona zbog ozljede koljena!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije