Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dion Drena Beljo
Povratak na članak

Tko je najnoviji debitant vatrenih? Igrao i u Dinamu, a većinu karijere uopće nije bio napadač

Što se tiče njegovog života izvan nogometa, Beljo je momak koji je vrlo jednostavan i samozatajan te kao takav vjerojatno neće biti pretjerano zanimljiv javnosti. Kako su ga opisali oni što ga poznaju, to je 'dečko iz susjedstva'. Ima stari krug prijatelja iz osnovne i srednje škole, ima djevojku još iz srednjoškolskih dana, zatvoren je, voli intimu i mir, čak ga se opisuje i kao plahog i stidljivog

Komentari 6

BL
blackeder2022
20:38 24.10.2023.

6,7 godina igramo a da igre nemamo,već stihijski nogomet baziran na raspoloženju pojedinog od naših genijalaca,a ne kao nogometni sustav koji je osmišljen i namjeran.Dalić maže oći od kad je preuzeo repku,srebro je uzeo s istim igračima koje je naslijedio od prethodnika,stoga problem je bio u motivu igraća a ne trenerskom znanju trenera.

VL
B2
bordon 2
18:12 24.10.2023.

Ovaj dečko ima potencijala. Međutim, mi nemamo igru za klasičnog napadača. Kod nas srednji red uspava igru. Uspavaju i nas i protivnika. Na nesreću sada protiv Turske i Welsa ni Kovačić ni Brozović nisu bili u bogzna kakvoj formi, a Modrić je u godinama kad ne može više sve sam. I onda kad protivnik krene agresivno gotovi smo. Dalić ima običaj stavljati po dvojicu na bočne pozicije koji to u svojim klubovima ne igraju i onda nastane problem kad treba napadati. Naše jedino pravo krilo je Perišić ali eto on je sada ozlijeđen. Možda bi na drugoj strani trebalo pokušati sa Pašalićem iz Rijeke on ima intenciju ulaženja u sredinu sa desnog krila (isto kao i Perišić sa lijevog). Imam dojam kad bi se tu više forsirala igra preko bokova da bi bilo sve lakše - a kad bi jedan od napadača zabio prvjenac - da bi im se otvorilo. Ali da bi zabio moraš imati kvalitetno dodanu loptu.

VL
Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:17 24.10.2023.

nemamo sreće s tim napadačima nikako

VL
DU
Deleted user
13:51 25.10.2023.

Prvo poluvrijeme Miereza protiv Hajduka bi trebalo pokazati svim napadacima da vide kako se bori, trci, gradi lopta, proigrava suigrace. Kod nadih igraca nema trke, nema zustrine i fuel igre..sve presporo

VL
PA
pajokola1
15:22 24.10.2023.

Daliću idi na Korčulu jer siguran sam da tamo u crkvenim knjigama postoji neki dokaz da je Mierez porijeklom Hrvatskih korijena ,dajte mu državljanstvo i riješili ste problem, to je napadač kakav treba Hrvatskoj reprezentaciji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.