Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''GLAVA ĆE TI SE KOTRLJATI...''

Tomislav Marčinko prijavio Štimca zbog prijetnji smrću

\'20.02.2011., hotel Westin, Zagreb - Nakon izvanredne skupstine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je za predsjednika izabran Igor Stimac, novi predsjednik odrzao je konferenciju za novinare.  Phot
Zeljko Hladika/PIXSELL
13.09.2011.
u 14:28

– Stari udbaški kadrovi progone me već dugo vremena! Ne iznenađuje me to, naučio sam s time živjeti – odgovorio mu je Štimac.

Dinamov direktor za komunikacije Tomislav Marčinko nakon utakmice Hajduka i Dinama u Splitu odlučio je prijaviti Igora Štimca policiji zbog prijetnji smrću!

– Kako ga ne bih prijavio kad je prijetio meni i mojoj obitelji! – kaže Marčinko.

Opisao nam je što se događalo u poluvremenu utakmice u Poljudu:

– Išao sam pozdraviti neke ljude iz Splita kad mi je prišao Štimac s dvojicom nabildanih tipova i rekao: “Zašto širiš priče o meni da sam huligan i kriminalac?” Pitao sam ga o čemu je riječ, odgovorio je da je to pročitao u novinama. Rekao sam mu da je to bilo prije 10 mjeseci, da sad nije vrijeme da o tome govorimo, neka kaže vrijeme i mjesto pa ćemo razgovarati. Na to je rekao da ima sve SMS-poruke koje sam slao generalu Mladenu Mikolčeviću o njemu. Nakon toga počeo mi je prijetiti, rekao je da će se moja glava kotrljati zagrebačkim ulicama, da bi mi bilo pametnije da se brinem o svojoj obitelji! – u dahu je ispričao Marčinko.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka <<

Ključne riječi

Komentara 13

JA
JackRussell
15:32 13.09.2011.

Da, i koga to čudi? Istu priču će ispričati svi oni nogometni djelatnici kojima su Štimac i Sinovčić prijetili da glasaju za njih u izboru za predsjednika HNS-a. Dalmacija....leglo kriminala i korupcije...

VO
volimDinamo
15:54 13.09.2011.

Kao to nešto čudno od štimca,ali uvijek ide u takve situacije kad ima dva nabildana majmuna iza sebe...čudno mi je samo tko ga puši na HRT-u da bude sukemntator utakmica repke,ili možda bolje pitanje kome puši?!

OB
-obrisani-
18:56 13.09.2011.

Cosa nostra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije