Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI PREOKRET?

Toronto u prilici napraviti pravo malo čudo! Sixersi pali i drugu zaredom

NBA: Toronto Raptors at Philadelphia 76ers
Bill Streicher/REUTERS
26.04.2022.
u 08:07

Toronto se nakon zaostatka od 0-3 može potpuno vratiti u igru i izboriti sedmu utakmicu, ako u noći s četvrtka na petak (1.00 sat) po srednjoeuropskom vremenu u svojoj Scotiabank Areni ostvari treću uzastopnu pobjedu.

Košarkaši Toronto Raptorsa slavili su 103:88 na gostovanju kod Philadelphia 76ersa u petoj utakmici serije prvog kruga doigravanja za NBA prvaka te tako smanjili zaostatak na 2-3, nakon što su Sixersi pobijedili u prva tri dvoboja.

Momčad Doca Riversa je propustila priliku pred svojim navijačima izboriti mjesto u konferencijskom polufinalu odigravši najlošiju utakmicu u seriji. Philadelphia je vodila samo na početku dvoboja, a kad su Raptorsi u drugoj četvrtini prvi put došli do dvoznamenkaste prednosti, ona se do kraja utakmice više nije spuštala ispod šest koševa.

Raptorsi su čvrstom i snažnom obranom limitirali glavne zvijezde domaće momčadi. Joel Embiid je postigao 20 poena uz 11 skokova, a James Harden je za 15 koševa potrošio 11 šuteva, a tome je dodao sedam asistencija. Tobias Harris je ubacio 16 poena.

Toronto je ponovno predvodio Pascal Siakam s 23 koša, 10 skokova i sedam asistencija. Precious Achiuwa je postigao 17 poena uz sedam skokova i tri blokade, a po 16 koševa su ubacili OG Anunoby i Gary Trent Hr. Novak godine Scottie Barnes je postigao 12 koševa uz osam skokova i četiri asistencije.

Toronto se nakon zaostatka od 0-3 može potpuno vratiti u igru i izboriti sedmu utakmicu, ako u noći s četvrtka na petak (1.00 sat) po srednjoeuropskom vremenu u svojoj Scotiabank Areni ostvari treću uzastopnu pobjedu protiv 76ersa koji su u petom dvoboju djelovali potpuno ispuhano.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije