Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI KOPRIVNICE

Trener Hajduka: Želimo prekinuti negativnu seriju i vidjeti na koga možemo računati iduću sezonu

Split: Novi trener Hajduka Jure Ivanković odrzao konferenciju za medije
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/6
19.04.2024.
u 14:11

- Ne bih se bavio kalkulacijama. U mislima nam je samo utakmica u Koprivnici, da pokažemo gard, karakter, odigramo pravu pragmatičnu utakmicu. Kada je Hajduk dobar, onda mu svaki teren odgovara.

Slaven Belupo i Hajduk sutra od 19.10 sastaju se u Koprivnici u 31. kolou SuperSportHNL-u. Utakmicu je najavio trener Hajduka Jure Ivanković.

- Cilj nam je da prekinemo ovu negativnu seriju. Igrači pokazuju ogromnu želju da to učine. Nadam se da će utakmici ići tijekom kako i planiramo i da ćemo se nametnuti. Dosta igrača se nakon utakmica žali na teren u Koprivnici. Vjerojatno je dotrajao. Lista ozlijeđenih igrača je poduža. Što se tiče Ivana Perišića, on ide na put pa ćemo vidjeti na licu mjesta. 

Ako Hajduk nikoga ne pobijedi do kraja sezone može završiti na petom mjestu.

- Ne bih se bavio kalkulacijama. U mislima nam je samo utakmica u Koprivnici, da pokažemo gard, karakter, odigramo pravu pragmatičnu utakmicu. Kada je Hajduk dobar, onda mu svaki teren odgovara. 

Hoće li mladi igrači dobiti šansu?

- Nije lako izaći iz krize. Prva utakmica je idealna prilika da se stabiliziramo i da sezonu završimo dostojanstveno. Šimun Hrgović neće biti s nama u Koprivnici, ozlijedio je zglob. Priključili smo Skoku i Petrašila, idu s nama na put. Vidjet ćemo hoće li biti prostora da dobiju šansu.

Kakvi su ciljevi stavljeni pred njega?

- Cilj je da se momčad stabilizira, rezultatski, ali isto tako i da se vidi na koje igrače se može računati za iduću sezonu. Ovaj prijelazni dio je nezgodan, na meni je da radim svoj posao i da određujem igrače koje će igrati, a to su oni za koje mislim da će Hajduku donijeti pobjedu.

Komentara 1

KU
Kujttim
20:58 19.04.2024.

Dakle, Hrgović se ozlijedio, a sada je pozvao još dvoje juniora da se dokazuju. možda sve bude u redu, a možda se i oni ozljede? Hajduk ima lošu sportsku politiku, mijenjaju trenere kao na traci, a ne vide da im je Marko Livaja od najboljeg igrača postao teret. Hajduk nema predsjednika, nema sportskog direktora, trener će imati priliku još 2 do 3 utakmice, a onda će i njega smijeniti, stadion je suspendiran, sjedalice na tribini sjever su uništene i to je kraj priče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije