Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO U VATERPOLU
Povratak na članak

Tucak nakon poraza: 'Okrećemo se osmini finala, najvažnijoj utakmici na prvenstvu'

"Danas nismo bili dobri, a za pobijediti reprezentaciju kakva je Španjolska, nužno je biti puno bolji. Ovo bi možda bilo dovoljno za pobjedu protiv neke slabije ekipe, ali protiv Španjolske to nije dovoljno", rekao je Ivica Tucak

Komentari 3

ST
Stručnjak
03:06 08.02.2024.

Okreni se ti i idi što dalje od reprezentacije...

VL
GE
generacija57
21:03 07.02.2024.

Sa slabima ste dobri.

VL
PR
prajdali100
20:41 07.02.2024.

Polako s ta" okretanja"! Čemu žurba ? Non - stop gubimo od njih i u tekmu ulazimo sa uvjerenjem da im ne možemo ništa.Pa čovječe sjedi s Rudićem i do u detalje ih analiziraj ! Kad smo mi igrali vaterpolo nigdje ih nije bilo.Što je sad ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.