Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Dario Šimić bez dlake na jeziku: 'Treba nam stadion! Da pojačavamo Dinamo s milijun eura? Ne ide to tako...'

'Dobro da su nas u Ligi prvaka uopće pustili da igramo na Maksimiru. Dok je Dinamo rješavao situaciju unutar svojih redova, drugi su gradili svoje stadione i kampove. I sad to treba kompenzirati'

Komentari 6

Avatar Provokator1
Provokator1
12:35 29.03.2024.

Dao si značajan doprinos teškog razdoblja svojom nesposobnosti....

VL
BL
blekpanther
14:58 29.03.2024.

Bišćan povećao vrijednost Šutalu, Petkoviću, Livakoviću, Ivanušecu, i podigao momčad, ako me pamet služi Bišćan je preuzeo Dinamo na prvom mjestu a nikakvu igru pod njegovim vodstvom nismo vidili Dinamo bi trebao tu sezonu biti prvak bez trenera! Livaković i Ivanušec prodani ispod svake cijene Šutalo mogao još bolje a Petkovića nisu ni uspjeli prodati! Znači moj Šimiću čitamo nešto štone odgovara stvarnosti!

VL
KL
Klasa
14:41 29.03.2024.

Nažalost, Dinamo se polako pretvara u GNK Ajdug. BBB, ulica…

VL
CR
crocro
20:07 29.03.2024.

Svaka čast Šimiću što je učinio minulim radom u aktivnom igranju. Bio je dobar i sposoban igrač. Na bilo kakvoj drugoj neigračkoj funkciji u Dinamu je nesposoban. Nema viziju nema cilj, nema učinkovitost, nema pokretljivosti, nije nikakav inicijator. Ako inicira pa ga nitko ne sluša, onda se treba pokazati odgovorno i napustiti sve svoje funkcije u Dinamu i da razotkrije nesposobnjakoviće i lijenčine. Nema sjedenja u Dinamu a sve sporo i jalovo. Dakle, nesposoban je i neodgovoran za uspjehe i budućnost Dinama. A on može pričati i opravdavati se koliko želi i umije. Mi sve to vidimo iz drugoga kuta.

VL
BS
Blue_shirt
10:28 30.03.2024.

Jedina točna činjenica iz razgovora je u naslovu :"Da pojačavamo Dinamo s milijun eura? Ne ide to tako...'" Da dragi Dario, vidimo i sami da ste odlucili neulagati. Nego kao hajduk dovoditi na posudbe i besplatno iz druge francuske i slicno ... a gdje njih to dovelo vidimo. Usput koliko svog novca ste donijeli u Dinamo ti i Zeko ??? A znamo da to ste se zaradili uz svoj trud i rad ipak mozete nesto i dinamu zahvaliti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.