Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILIĆ PREUZEO KLUB
Povratak na članak

Novi predsjednik Hajduka: Nema restrukturiranja, nema smanjenja troškova. Ciljevi ostaju isti

- Mislim da je Jakobušić bio najbolji predsjednik u posljednjih 20-30 godina. Sada treba nastaviti s nekoliko promjena. Moje nije da nešto restrukturiram, zatvaram nego da napravim nešto što smo pokušali ove sezone.

Komentari 4

Avatar matan-1
matan-1
15:19 25.04.2024.

Još jedan bez programa i vizije, jedan od onih koji će uništiti Hajduk! Žao mi je, možda i neću dočekati trenutak radosti dok sam živ. Mora se znati titular vlasništva koji če biti maksimalno odgovoran za rezultate, uspjeha ili neuspjeha.

VL
XY
XYZ52
13:59 25.04.2024.

Ovaj mi izgleda zjalavo i da ne zna sto ne zna. Prosle sezone glavni problem Hajduka nisu bile ozljede, vec treneri koje je Jakobusic doveo (Leko, Karoglan). To su mu bile dvije kardinalne greske s trenerima a treca je bilaa sto je otpustio Dambrauskasa, pod cijim je vodstvom Hajduk igrao najbolje zadnjih desetak godina. Cetvrta velika greska Jakobusica je bila sto nista nije napravio da jedan dio navijaca oko Torcide dovede u red, pa da se utakmice mogu gledati bez njihovog naslinickog i razbijackog ponasanja.

VL
GO
gordan0810
13:22 25.04.2024.

Da tog Hajduka nema, trebalo bi ga izmisliti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.