Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE:

Gvardiol i Olmo protiv Pašalića, Jakić na Barcelonu, Vlašić s Lyonom

Gvardiol i Olmo protiv Pašalića, Jakić na Barcelonu, Vlašić s Lyonom
18.03.2022. u 13:50

Ždrijeb četvrtfinala Europske lige i Konferencijske lige odražan je u petak u Nyonu u 13.30 sati. Ždrijeb je bio otvoren i nije bio nositelja niti "zaštićenih" parova. Bilo koja momčad mogla je biti izvučena protiv bilo koje druge momčadi. 

Odmah nakon četvrtfinala su bili izvučeni i polufinalni parovi.

U četvrtfinale Europske lige izborili su plasman Rangers, Braga, Atalanta, Barcelona, Leipzig, Lyon, West Ham United i Eintracht iz Frankfurta.

Ždrijeb četvrtfinala i polufinala Konferencijske lige na rasporedu je u 15.00 sati, a mjesto među osam najboljih izborili su Marseille, PSV Eindhoven, Leicester City, Roma, Bodo/Glimt, Feyenoord, Slavija Prag i PAOK,

Termini četvrtfinalnih susreta u oba kupa su 7. i 14. travnja, dok su polufinala 28. travnja i 5. svibnja. Finale Europske lige je 18. svibnja u Sevilli na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan, dok je finale Konferencijske lige 25. svibnja u Tirani na stadionu Arena Kombetare.

Komentara 1

FN
Fr@njo
13:59 18.03.2022.

a zasto EUFA neda jedno finale na nasem dijelu nasih akademika u Maksimiru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije