Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik ruši rekorde

S medaljom iz Šangaja Ratko Rudić drugi najuspješniji svih vremena

'29.08.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, utakmica muskih reprezentacija Hrvatske i Crne Gore. Trener reprezentacije Ratko Rudic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
31.07.2011.
u 09:15

Bronca sa Svjetskog prvenstva u Šangaju 34. je izbornička medalja u karijeri Ratka Rudića

On je tako po broju odličja prestigao ruskog odbojaškog trenera Nikolaja Karpolja koji ima 33 medalje. No, to je dovoljno tek za drugo mjesto na popisu najuspješnijih izbornika svih vremena.

Na prvom je i dalje brazilski odbojkaški izbornik Bernardo Rocha de Rezende s 45 medalja. No, kad je vaterpolo u pitanju, Ratko, koji je vodio čak četiri reprezentacije, nema premca. Njegov prvi pratitelj je Mađar Denes Kemeny s 22 odličja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije