Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20:45 SATI

Vatreni mogu osigurati nastup na Euru! Evo gdje možete gledati prijenos iz Walesa

Hrvatska - Mađarska
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/12
13.10.2019.
u 07:45

Utakmicu će suditi jedan od najboljih europskih sudaca, Nizozemac Björn Kuipers, a Hrvatska s njima ima ugodna iskustva.  Kada je on sudio Hrvatska je dobila četiri od šest utakmica

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Cardiffu protiv Walesa igra kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Pobjedom bi izabranici Zlatka Dalića potvrdili sjajnu igru s Poljuda kada je poražena Mađarska s visokih 3:0, ali ono važnije, vatreni bi pobjedom osigurali plasman na prvenstvo.

Kao i sve utakmice reprezentacije i ovu će prenositi Nova TV, a susret počinje u 20:45 sati

Utakmicu će suditi jedan od najboljih europskih sudaca, Nizozemac Björn Kuipers, a Hrvatska s njima ima ugodna iskustva.  Kada je on sudio Hrvatska je dobila četiri od šest utakmica.

- Nema potrebe da srljamo. Nemamo pritisak s te strane. Ne znamo se braniti i igrati bunker. Ne mogu od tako kvalitetnih igrača tražiti da se brane. Morat ćemo biti strpljivi i pametni. Obrana će biti jako važna sutra. Ako to uspijemo, imat ćemo šansu prema naprijed. Ne možemo očekivati da ćemo doći na njihov stadion i razbiti ih. Oni su bili opasniji od domaćina Slovačke prije nekoliko dana i morat ćemo biti oprezni u obrani. Faza obrane će ostati netaknuta. Prema naprijed ćemo mijenjati. Dvije do tri promjene. Brozovića ćemo zamijeniti koji je nedostupan, a osim njega još dvije zamjene - rekao je uoči posljednjeg treninga izbornik Zlatko Dalić.

>>> Pogledajte što je nakon Mađarske rekao Bruno Petković



 

Komentara 7

Avatar poljubis me u guzu
poljubis me u guzu
17:58 13.10.2019.

Mogu gledati direktno i to na Svedskoj tv 12,eto

KT
KTM
10:39 13.10.2019.

Hvala na informaciji za novu tv.Inače bi slušao na radiju Priština.

KO
Kopreinitz
09:01 13.10.2019.

Znaci da Sudac odlucuje utakmicu, glupljeg clanka nisam vec dugo procitao. Kuipers, Kuipers kuipers....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije