Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PROBLEMIMA JE

Vatreni propušta okršaj u Madridu? Guardiola se javio: 'S nama je, ali veliko je pitanje hoće li igrati'

Premier League - Brentford v Manchester City
Foto: David Klein/REUTERS
1/4
09.04.2024.
u 14:45

Gvardiol je zbog ozljede izašao na poluvremenu, a čini se kako se neće uspjeti dovoljno oporaviti kako bi počeo utakmicu. Posebno u prilog tome ide činjenica da se jutros nije pojavio na treningu, iako se ozljeda u početku nije činila ozbiljnom

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol po svemu sudeći neće startati u večerašnjem susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida. Pod upitnikom je zbog ozljede koju je zadobio u utakmici Premier lige protiv Crystal Palacea u subotu. Gvardiol je zbog ozljede izašao na poluvremenu, a čini se kako se neće uspjeti dovoljno oporaviti kako bi počeo utakmicu. Posebno u prilog tome ide činjenica da se jutros nije pojavio na treningu, iako se ozljeda u početku nije činila ozbiljnom.  

"Gvardiol je putovao s nama u Madrid, ali je veliko pitanje hoće li nam moći pomoći. Kyle Walker se nažalost ozlijedio u prijateljskoj utakmici. Voljeli bismo ga imati, ali što da kažem? Ozljede su dio duge sezone, ali nažalost u odlučujućem dijelu sezone imamo veliki broj ozljeda u istom području i moramo pronaći rješenje. Tako je kako je. Real također ima probleme s ozljedama Thibauta Courtoisa, Edera Militaa i Davida Alabe." rekao je Pep Guardiola na konferenciji za medije.

Osim Gvardiola, za Građane neće moći nastupiti niti Nathan Aké pa su zbog toga Guardioli u defanzivnom dijelu terena na raspolaganju samo Manuel Akanji i Rico Lewis. Zbog toga bi se mogao odlučiti na formaciju s tri stopera, što mu ove sezone nije donosilo najbolje rezultate, no s druge strane takva formaciju donosila je gledateljima sadržajne partije s većim brojem pogodaka.

S obzirom na njihove prijašnje dvoboje očekuje se još jedna uzbudljiva utakmica. Čini se kako će Gvardiol svoju priliku dobiti tek u uzvratu, a taj susret je na rasporedu 17. travnja u Manchesteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije