Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOL ZA POVIJEST

Vatreni spasio bajkovitu sezonu, klub mu ostavio poruku na hrvatskom: 'Volim te, Josipe...'

(SP) GERMANY-LEVERKUSEN-FOOTBALL-UEFA EUROPA LEAGUE-SEMIFINALS-LEVERKUSEN VS ROMA
Foto: Ulrich Hufnagel/XINHUA
1/2
10.05.2024.
u 08:20

Bayer je sinoć došao do svoje 49. utakmice bez poraza u svim natjecanjima iako je Roma sve do 82. minute imala vodstvo od 2:0

Nevjerojatnu sezonu igra njemački Bayer iz Leverkusena. U četvrtak navečer još su jednom, po tko zna koji put ove natjecateljske kampanje, "apotekari" izbjegli poraz u samom smiraju jedne utakmice. Konkretno, pogodak za 2:2 protiv Rome i potvrdu prolaska u finale Europske lige zabio je hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić. Kad je izgledalo da će Bayer doživjeti prvi poraz u sezoni u svim natjecanjima, Hrvat je spasio stvar i nastavio niz Bayerove nepobjedivosti.

Zna se da je Bayeru do kraja sezone preostalo odigrati još četiri utakmice. Već ove nedjelje igrat će prvenstveno gostovanje kod Bochuma, a u posljednjem kolu Bundeslige na proslavu prvaka u Leverkusen stiže momčad Augsburga. Finale Europske lige igraju Bayer i Atalanta, 22. svibnja u Dublinu, a tri dana kasnije na redu je finale njemačkog Kupa u kojem Bayer u Berlinu igra protiv drugoligaša Kaiserslauterna.

POGODAK STANIŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Bayer je sinoć došao do svoje 49. utakmice bez poraza u svim natjecanjima iako je Roma sve do 82. minute imala vodstvo od 2:0. Najprije je Gianluca Mancini zabio autogol, a pogodak Stanišića izazvao je delirij među igračima i navijačima Bayera. Sam Stanišić u igru je ušao tek u 90. minuti, što njegov gol čini još spektakularnijim.

Stanišić je drugi put ove sezone kasnim golom spasio Bayer od poraza. Nakon što je u veljači zabio Bayernu u pobjedi od 3:0, pogodio je i protiv Borussije Dortmund 21. travnja za 1:1. I tada je zabio u 97. minuti, kao i jučer protiv Rome. Klub mu je putem društvenih mreža posvetio objavu, i to na hrvatskom jeziku. U poruci stoji: "Volim te, Josipe..."

Komentara 3

KR
kruti124
10:20 10.05.2024.

VolimO te!!!!

AN
Antonio1952
18:40 10.05.2024.

Stanišić bi morao biti prvi izbor, nema konkurencije.

Avatar Platonix
Platonix
10:12 10.05.2024.

i naposljetku kada dođe u repku sjedi kao zamjena Juranoviću koji ispada iz lige ali je ajdukovac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije